The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

The Hague University of Applied Sciences - Undergraduate Programmes

Представление

Нека се променим

Нека се променим. Ти. Нас. Светът. Това е нашето послание в Хагския университет за приложни науки (THUAS).

Искаме да дадем възможност на нашите студенти да променят и подобрят света, в който живеят, но това може да се случи само ако работим заедно - ако се развием и променим.

Непрекъснато трябва да прилагаме нови перспективи и решения за решаване на настоящи и бъдещи предизвикателства. Отговорите ще намерим по-бързо, ако сме готови да споделяме и прилагаме взаимните си прозрения, умения и методи.

Глобални граждани

Насърчаваме нашите студенти, преподаватели и партньори да се развият в отворени глобални граждани - да застанат твърди в собствените си убеждения и да се изправят пред света. Осъзнаваме, че собственият ни професионален ангажимент има значение и трябва да работим заедно за разработването и прилагането на креативни решения.

THUAS е сигурна, практическа среда, в която можем да се развиваме и иноваваме като глобални граждани - да се съберем, за да споделяме в развитието, работата в мрежа и практиката. Така планираме да оформяме и променяме света, в който живеем, докато развиваме собствените си знания и умения.

"Хората, които са твърди в собствените си убеждения и са изправени пред света."

127350_127313_studentsHaagseHogeschool.jpg

Как правим това?

Нашите преподаватели, партньори и 26 000 студенти от близо 150 различни страни са посветени на това развитие всеки ден. Нашата глобална иновативна нагласа се отразява в нашите учебни програми и в седемте ни основни теми: Киберсигурност, глобално и приобщаващо обучение, цифрови операции и финанси, нулева мисия, здравни иновации, глобално управление и управление на градските преходи. Ние също работим в тясно сътрудничество с над 300 партньори за обмен от повече от 50 страни, от Бразилия и Китай до Австралия, САЩ и няколко европейски страни.

Идеална платформа

Хага е идеалното място да станете глобален гражданин. Това е Международният град на мира и справедливостта - политическото и културно сърце на Холандия. Той е дом на Двореца на мира, Международния съд, Биненхоф (парламент), 115 посолства, мултинационални компании като Shell, Siemens и ING и много международни неправителствени организации.

Така че, нека се променим. Ти. Нас. Светът.

Това са ценностите, които ни движат

Любопитен
Свързване
Грижовна
Любопитни сме, амбициозни и предприемчиви. Ние желаем да допринесем с критично мислене. Ние инвестираме значително в нашата мрежа, за да разработваме нови идеи заедно. Ние сме посветени и се грижим за вашето лично израстване.

Ако търсите бакалавърска програма, тогава в THUAS сте попаднали на правилното място. Имаме над 65 бакалавърски програми, които се различават по вид и дължина. Повечето от тях са четиригодишни програми, въпреки че някои от тях могат да бъдат съкратени до три години на обучение. Значителен брой се преподават на английски. Вариантът, който ви е най-подходящ, зависи от вашите предпочитания и предишно образование. В края на пътуването ви ще получите диплома за университет по приложни науки.

Местоположения

  • The Hague

    Johanna Westerdijkplein,75, 2521 EN, The Hague

Въпроси