Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

The Hong Kong Polytechnic University Department of English and Communication

Представление

В катедрата по английски език и комуникации нашата основна мисия е да предоставяме приложни изучавания на английски език за професиите и се стремим да бъдем международно признати като водещ доставчик на бакалавърски и следдипломни изследвания, фокусирани върху професионалната комуникация. Приложното изучаване на английски език включва не само придобиването на много високо ниво на английски езикови умения, необходими за професионален успех, но също така и задълбочено и критично разбиране на английския език и развита информираност за английската комуникация в мултикултурен професионален контекст.

В Хонконг има ясна нужда от висшисти със силно развити познания по език и комуникация, заедно с умения за критично мислене, които са в състояние да допринесат за редица професионални и бизнес контексти. Без значение дали е на бакалавърско или следдипломно ниво, катедрата по английски език и комуникации е един от основните доставчици на висшисти в Хонг Конг с видовете английски език за комуникация и езикови умения и знания, които са толкова високо ценени от професиите.

Нашите програми имат иновативни характеристики, които ги правят много популярни сред учениците, техните родители и евентуалните работодатели на студентите и помагат на нашите ученици да развият всестранните умения и качества, оценени от PolyU и обществото като цяло.

Местоположения

  • Hong Kong

    Room AG428 Chung Sze Yuen Building The Hong Kong Polytechnic University Hunghom, Kowloon, , Hong Kong

    Въпроси