The One Academy

The One Academy

The One Academy

Представление

The One Academy е акредитиран от MQA колеж със статут на MSC, носещ официални връзки с реномирани дизайнерски университети и колежи по целия свят. The One Academy която предоставя „Резултати от справедлив световен клас“, даде възможност на учениците да изпитат засилена еволюция в разработването на концепции и творчеството.

Център за висше образование по изкуства, компютърна графика и дизайн, The One Academy of Communication Design води иновации и разработки в индустрията за творчески услуги. Постига върхови постижения като една от високо ценените творчески референтни точки в Азия.

Ние обучаваме студентите да бъдат високо надеждни професионалисти. The One Academy радват на възнаграждаващи кариери в международен план и превъзхождат рекламата и графичния дизайн, дизайна на дигитални медии, цифровата анимация, илюстрацията, интериорния дизайн, модния дизайн и изработката на модели, изобразителното изкуство и визуалните ефекти на филмите.

Като международно призната корпорация, която привлича най-добрите творчески човешки ресурси в световен мащаб, The One Academy , преподавателите и завършилите са сред най-уважаваните специалисти в региона в индустрията. Нашата цел е да предложим ценен опит в обучението на най-добрите творчески специалисти в бранша, като същевременно улесняваме вдъхновяваща и възнаграждаваща среда, предоставяйки възможности за работа и изобилие в областта на творчеството, изкуството и дизайна.

Местоположения

  • Petaling Jaya

    Block B4, Leisure Commerce Square, No. 9, Jalan PJS 8/9, 46150, , Petaling Jaya

    Въпроси