Keystone logo
The University of Greenwich Бакалавърска степен по компютърни науки (наука за данни)
The University of Greenwich

Бакалавърска степен по компютърни науки (наука за данни)

London, Великобритания

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17 000 / per year *

На територията на колежа

* международен на пълен работен ден| жилище £9,250 на година; международен непълен работен ден £4250 за 30 кредита | дома £2312 за 30 кредита

Представление

Изучете степен по компютърни науки за умения за преследване на кариера като специалист по компютърни науки, специализиран в Data Science. Учи в Лондон. Прочетете още.

По време на тази степен по компютърни науки вие ще развиете твърдо разбиране за науката, която е в основата на компютърните и софтуерните системи. Модулите, които можете да изучавате като част от тази степен, включват статистически техники с R, визуализация на информация и големи данни и машинно обучение.

Ще придобиете практически опит в разработването на системи, използвайки най-новите технологии и техники, плюс излагане на най-новите тенденции, които ще оформят бъдещето на компютърните науки. До края на курса ще бъдете подготвени да работите самостоятелно и да развивате и адаптирате уменията си по време на бъдещата си кариера.

Какво трябва да знаете за този курс

  • Ще научите основните алгоритми, които са в основата на обработката на данни и ще развиете аналитични умения със статистически технологии за създаване на решения и приложения в големи данни.
  • Придобийте ценни умения и способност да проектирате сложни алгоритми и визуализации от големи неструктурирани данни.
  • Извличайте, анализирайте и уточнявайте изисквания и овладявайте математическите и аналитичните основи, които са в основата на данните.
  • The University of Greenwich има дългогодишни отношения с Британското компютърно общество (BCS), което акредитира нашите компютърни програми. Тъй като тази програма беше обстойно актуализирана през 2019 г., тя има текущо обозначение за първоначален пълен дипломиран специалист по информационни технологии (CITP) и частична акредитация за дипломиран инженер (CEng) за приема през 2019 г. Очаква се статусът на акредитация да бъде потвърден през есента на 2022 г., след като се дипломира първата група студенти. Студентите ще бъдат информирани за състоянието на това. В много малко вероятния случай, че това не напредне според очакванията, университетът ще подкрепи студентите с индивидуални молби за членство в BCS в момента на завършване.

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси