Keystone logo
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Представление

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) е висшето учебно заведение в Хонконг с разлика. Основана през 2012 г., THEi е член на Съвета за професионално обучение. Със значителен принос на индустрията ние предлагаме образователни програми, които са ориентирани професионално и професионално. Подчертавайки „интегрираното учене в работата“, ние се стремим да развием студентите в професионалисти, готови за работа с уменията и знанията, които те могат да прилагат в реалния свят.

Нашите програми имат силни индустриални връзки. Студентите имат много възможности да се присъединят към стажантски програми в местни или международни фирми. Реалният опит в работата осигурява на студентите най-новите тенденции в бранша и им позволява да бъдат с една стъпка пред останалите висшисти. В работната сила, THEi висшисти са били широко похвали от страна на работодателите за техните реални практически въпроси. Следователно завършилите THEi са имали 93% коефициент на заетост през 2017 г.

THEi също така установи редица партньорства с редица световно известни университети от цял свят. Вярваме, че тези взаимоотношения допълнително допринасят за нашите ученици чрез обмен, учебни пътувания и учене, основано на проекти. Ние се ангажираме да предоставяме на учениците различни възможности за обучение.

Ние предлагаме над 20 бакалавърски програми за висшисти. Тези програми са разработени с тясно сътрудничество в индустрията, с много от нишовите области: дизайн и околна среда, управление и хотелиерство и наука и технологии. Завършилите гимназията са добре дошли да проучат възможностите им за обучение и развитие с THEi и да бъдат различни.

Местоположения

 • Hong Kong

  THEi Kowloon Tong Campus 30 Renfrew Road, Kowloon Tong

  • Hong Kong

   THEi Kowloon Tong Campus 20A Tsing Yi Road, Tsing Yi Island, New Territories Hong Kong, , Hong Kong

   Въпроси