Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Tomorrow University of Applied Sciences

Представление

Преходът към устойчиво общество започва с вас

Първият дистанционно Tomorrow University of Applied Sciences * позволява на учащите да изграждат уменията на 21-ви век, необходими в областите на устойчивост, предприемачество и технологии чрез нашия революционен подход към образованието. Ние изграждаме общност от овластени и свързани лица, които силно вярваме, че ще създадат по-светло и по-устойчиво бъдеще. Техният успех е наша мисия, тяхното въздействие е наша мярка.

Ние овластяваме и обучаваме създателите на промяна в утрешния ден

Ние комбинираме най-съвременната наука и технология за обучение, за да създадем гъвкави, достъпни и ефективни учебни изживявания, които оборудват учащите се с нашите ключови съставки за въздействие — цел, способност и общност.

Чрез непрекъснато учене, прилагане и съвместно създаване ние култивираме начин на мислене за растеж и самоефективност, за да разширим кръга на влияние на нашите обучаеми и да ги превърнем в уверени агенти на промяната. Нашата цел е да ускорим прехода към по-устойчиво общество, като революционизираме образованието, за да учим по различен начин и да се развиваме неограничено, за да оставим трайно наследство в света.

Защо да учим с ToU?

Tomorrow University of Applied Sciences * е най-добрата институция за образование в областта на устойчивостта, предприемачеството и технологиите. Нашият революционен подход към образованието ще ви помогне да постигнете дълготрайно обществено въздействие, докато преследвате бакалавърска или магистърска степен от всяка точка на света.

Глобално достъпен и гъвкав

Нашата платформа за дистанционно обучение на първо място прави образованието достъпно от където и да се намирате и предоставя гъвкавост за учене, независимо от вашите професионални и лични ангажименти. Учете се от където и да сте, когато пожелаете, чрез нашата платформа за мобилни устройства.

Нов подход към ученето

Учене чрез правене. Нашата философия на обучение не отнема офлайн обучението онлайн. С нашия метод за обучение, базиран на предизвикателства, вие ще получите практически опит в решаването на най-големите световни проблеми чрез практическо приложение под ръководството на експерти и лидери в индустрията.

Глобална мрежа от световна класа

Глобална общност от партньори и ментори е готова за вас. Те вече правят разлика в устойчивостта, предприемачеството и технологиите и ще ви помогнат да направите същото. Те са ваши връстници и ваши ментори, заедно с вашата кохорта международни учащи.

С подходящите умения, инструменти и мрежа под ръка можем да променим бъдещето си — и това на нашия свят.

  • Създайте по-добро утре от днес. Получете достъп до инструментите и мрежата, необходими за успех в устойчивите иновации.
  • Дистанционно първо и гъвкаво. Учете се от където и да сте, когато пожелаете. Комбинирайте работа и учене.
  • Учете в малки и съмишленици. Изградете общност и получете достъп до мрежа за цял живот.

Нашите принципи на обучение

Водени от мисия

Ние сме общност от вечни ученици. Ние проектирахме нашата програма и учебен план така, че да се променят с времето. Ще избирате от различни предизвикателства по време на програмата, вдъхновена от сценарии, открити в света на предприемача и бизнеса, за решаване и преодоляване. По време на предизвикателствата ще прилагате, създавате и овладявате компетентностите, необходими за едно по-добро утре. Ще развиете компетенциите, които работодателите търсят чрез активно и опитно учене с помощта на връстници и ментори, които сами са се сблъскали с тези точно предизвикателства.

гъвкав

Всички наши програми са напълно отдалечени. В нашия модел на обучение времето за показване на компетентност в конкретна предметна област е гъвкаво, докато очакванията за овладяване са постоянни. Ще преминете през предизвикателства, а не през традиционните курсове и ще изградите компетенции в реално време, за да вземете предвид нуждите на индивидуалния процес на обучение на всеки.

Персонализирани

Нашата технология ви води през програмата, адаптира се към вашите нужди и дава обратна връзка от началото до края. Вашите цели като учащ в програмата и разбирането на основните компетенции са индивидуално адаптирани в приложението, което прави вашето обучение уникално ваше. Ще видите визуален запис на напредъка си в обучението по време на обучението си, което ви улеснява да останете фокусирани върху желаните резултати.

Самоовластен

Използваме „все още не“ като еталон, когато обучаемият все още трябва да докаже, че владее предизвикателство или компетентност. Вместо да провалите предмет или предизвикателство, вие получавате възможност да демонстрирате знанията си до усвояване. Можете да изпратите работата си, докато рецензенти и експерти не повярват, че напълно разбирате избраната концепция. Провал не съществува в ToU, но винаги има място за подобрение.

социален

Ние даваме възможност на обучаемите да изграждат смислени взаимоотношения, които водят до богати, ангажиращи и ефективни преживявания от дистанционно обучение. Заедно с вашата кохорта, ментори и обширна глобална общност, вие ще останете свързани и ангажирани чрез редовни сесии на живо, дискусии на курсове и събития. Нашият метод на обучение, базиран на предизвикателства, насърчава сътрудничеството и 360° обратна връзка от всички участници, връстници към ментори и обратно, по всяко време.

* Tomorrow University е напълно акредитиран, държавно признат университет за приложни науки

Препоръки на учениците

Въпроси