Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Trevecca Nazarene University

Представление

С акредитация и уважаван преподавател, Trevecca помага за развитието на умовете на студенти от цял свят повече от 120 години. Разположен в сърцето на Нешвил, преподавателите и персоналът на Trevecca са съсредоточени върху подготовката на студентите за живот на лидерство и служба. Основана през 1901 г., Trevecca се ангажира с холистично образование, като насърчава учениците да израстват интелектуално, социално, емоционално, физически и духовно.

Trevecca предлага класове в главния кампус, както и два сателитни кампуса в Средния Тенеси и онлайн класове по целия свят. Със студенти от 47 щата и 39 държави Trevecca предлага 20 асоциирани степени, 81 бакалавърски специалности, 25 магистърски програми и три докторски програми, както и програми за специалисти и сертификати.

академици

Спечелете високо ценена степен в общност, ориентирана към Христос, която е отдадена на вашия успех. В Trevecca ще постигнете образователните си цели, като същевременно ще задълбочите вярата и мирогледа си. Нашата група от мултиденоминационни, непримиримо християнски преподаватели и служители позволява на студентите да разбират гледните точки на другите, като същевременно се развиват.

 • Акредитиран от Южната асоциация на колежи и училища
 • Съотношение ученик-учител 19:1
 • 94% от преподавателите с най-високи степени в своята област

Общност

Ние вярваме, че вярата трябва да бъде в центъра на всички неща. Ето защо, като университет, ние се събираме няколко пъти седмично, за да се покланяме, да учим, хвалим и да растем в параклиса. Това време позволява на нашите студенти, служители и преподаватели да се съберат в общение, за да задълбочат връзката си с Христос и помежду си.

 • 9 служения в кампуса
 • 47 възможности за параклис на семестър
 • Годишни международни мисионерски пътувания

Мисия

Trevecca Nazarene University е християнска общност, предоставяща образование за лидерство и служба.

Нашият кампус

Нашият основен кампус е дом на повече от 1000 студенти и има какво да предложи. От кафенета и заведения за хранене до съоръжения за отдих и Benson Auditorium, има места за разходка, активност, хапване или гледане на шоу. Винаги нещо се случва точно в задния ни двор.

Нашият град

Ще намерите Trevecca в сърцето на Нешвил, само на една миля от оживения център на града, а студентите са заобиколени от богата история и възможности да учат, растат и служат. Възможностите за доброволци извън кампуса позволяват на студентите да видят града от различни гледни точки и да помогнат за огряването на Божията светлина в различни области. Изследвайки вълнуващата градска среда, от Music Row до пешеходен туризъм по водопад до Opry Mills, със сигурност ще намерите места, където обичате да прекарвате времето си.

Приемане

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Nashville

  333 Murfreesboro Pike, 37210, Nashville

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • instagram

Въпроси