Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Представление

Съчетаване на историята и традицията на Великобритания със силата на САЩ и бъдещето, което е Азия

Съчетаване на историята и традицията на Обединеното кралство със силата на САЩ и бъдещето, което е Азия Великобритания и САЩ са били икономически световни сили в продължение на стотици години. Миналият и настоящият международен бизнес е бил и ще продължи да бъде повлиян и от двете страни. Азия обаче е бъдещето, с бързо развиващите се икономики и над половината от населението на света.

Така че може би е необходимо партньорство между американските и азиатските университети, за да се създаде наистина визионерска програма, която съчетава силата на тези три региона в една четиригодишна програма за обучение.

Ламарския университет в Тексас, САЩ и Технологичния колеж в Тайланд вече са направили това с програмата за тристепенни програми.

Много хора мечтаят да учат в чужбина, особено в САЩ или Великобритания. Америка и Англия предлагат едни от най-добрите квалификации за висше образование в света. Това обаче не е лесно. Когато разглеждате въпросите, свързани с визите, езиковата компетентност и особено с пари, мечтата да получите диплома от САЩ или Великобритания често става кошмар.

Не би ли било чудесно да се получи възможно най-доброто образование на място, където получаването на визата ви е бързо и лесно и разходите за живот са ниски? Това първоначално не изисква TOEFL или IELTS резултати да започнат да учат? Там, където таксите за обучение са достъпни за вас: придобиване на американски университет и бакалавърски степени на тайландски университет, плюс британска национално призната диплома за висше ръководство, на около 10% от цената на само една година в други американски университети?

Отговорът, разбира се, е по някакъв начин да се получат високи университетски квалификации от всичките три: САЩ, Великобритания и Азия. И само за четири години обучение. Програмата за бакалавърска програма Tri-Continent ви позволява да получите университетска квалификация от всичките три континента, с най-достъпните разходи за обучение и живот. Направи мечта ... Реалност!

Само три програми за континента в света

Светът се свива и всеки става международен. Получете три бизнес квалификации в една и съща програма от САЩ, Великобритания и Тайланд.

Местоположения

  • Bangkok

    46 Jarunsanitwong 10 Road Tha Pra, Bangkok Yai, 10600, Bangkok

    Въпроси