Twintech International University College Of Technology

Twintech International University College Of Technology

Twintech International University College Of Technology

Представление

Twintech International University College Of Technology (TWINTECH) датира от 1993 г., когато е основан от почетния сенатор на Allahyarham професор Datuk д-р Ismail Md. Salleh, където университетският колеж е бил известен по-рано като Twintech Institute of Technology.

През 1996 г. Land & General Berhad инвестира и името на института е променено на L&G Twintech Institute of Technology. През 2003 г. министърът на висшето образование покани института да премине към статут на университетски колеж. Следователно, това доведе до появата на Twintech International University College Of Technology .

TWINTECH се утвърди като един от водещите доставчици на висше образование (HEP) за образование с добавена стойност, предлагайки програми от световна класа, които помагат да се подготвят малайзийците да отговорят на нуждите на страната от квалифицирани специалисти за напредъка й в бъдещото национално развитие. Днес TWINTECH успешно създаде търговска марка в „TWINTECH“ както на местно, така и на международно ниво.

Местоположения

  • Kota Bharu

    Persiaran Industri, Bandar Sri Damansara, 52200, 15200, Kota Bharu

    Въпроси