University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

University of Arkansas Fort Smith

Представление

Университетът в Арканзас - Форт Смит ( UAFS ) предлага богата, жизнена среда за обучение. Малкият размер на класовете дава възможност на студентите да си сътрудничат със своите преподаватели и колеги и да развиват професионални връзки през целия живот с преподаватели, които са експерти в своите области.

Университетът в Арканзас - Форт Смит има за цел да изгради репутацията си на регионална дестинация за висококачествено и достъпно образование, където различни амбициозни студенти и преподаватели процъфтяват и превъзхождат.

Университетът в Арканзас - Форт Смит предлага бакалавърски и асоциирани степени, магистърски степени и програми за сертификати, които имат за цел да подготвят студентите да изследват, иновации и да се конкурират в глобалната работна сила. Умишленото фокусиране върху нарастващите възможности за вечер, уикенд и онлайн курсове предостави по-голям достъп за учащи възрастни, редовно работещи студенти и военни и ветерани.

С най-съвременните съоръжения в кампуса и дигитални учебни съоръжения, стандартни за индустрията инструментариум за обучение и модерни изследователски технологии, Университетът в Арканзас - Форт Смит предлага на студентите актуални, практически насочени към образованието за бъдещето.

Местоположения

Местоположения
  • Fort Smith

    Grand Avenue,5210, 72904, Fort Smith

    Въпроси