University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

University of Applied Sciences Aschaffenburg

Представление

В университета в Ашафенбург

В университета в Ашафенбург се характеризира с икономика, свързани с, най-вече интердисциплинарни и иновативни курсове. В проучването полета икономика и право, и инженерни науки, Университета в момента предлага десет ерген и пет последователни програми магистърска степен, един от които е проектирано berufsbelgeitend нататък.

Тясното сътрудничество с много фирми и партньорства с чуждестранни университети гарантира студенти, които те придобиват практически знания, които са необходими за успешна работа в един все по-глобален работното място.

Качеството на академично обучение в Академията се подчертава от акредитирани учебни програми и топ позиции в съответните класации на университетите. Current опит в съчетание с ключовите умения може да бъде възпитаниците на Университета Ашафенбург стават търсени специалисти и ръководители.

модел

В университета в Ашафенбург е Университета за приложни науки. Ръководството и членовете на университета - професор (INN) и, служител (и) и студенти - са базирани на следните ценности и цели:

Студентите в центъра

Ние поставяме на студентите във фокуса на нашите действия и да го видя, тъй като нашата задача е да им се даде възможност да се превърне в успешна кариера.

Отлично преподаване

Там се осъществява предлагане на проучване, което е насочено към изискванията на пазара на труда и бъдещите предизвикателства пред обществото. Тя се характеризира с:

обслужване Ориентация практичен Мотивация на учителите Интернационалност

Научни изследвания и развитие експертиза

Университетът работи на практиката и приложно ориентирани изследвания. Сътрудничество с фирми и институции да доведе до последователна трансфера на знания между университетите и индустрията.

Половете и семейството лекотата

Ние насърчаване на равенството между жените и мъжете и да се създаде подходящ за деца и семейства проучване и условията на труд.

Доверявайки сътрудничество и открит диалог

Принципите на добро съжителство и уважително отношение се спазват. процеси за вземане на решения са прозрачни, с аргументи и интереси, които да доведат до решения, които са определени чрез открита комуникация между всички страни.

Degrees: бакалавър и магистър

В университета в Ашафенбург предлага само бакалавърски и магистърски програми. Всички бакалавърски програми са професионална квалификация и имат нормален период от 7 семестъра. Ето един семестър ще бъдат свързване проведен като стаж в една компания. След 7 семестъра, бакалавър, бакалавър по право или бакалавър по инженерство ще бъдат наградени в зависимост от курса. В зависимост от това доколко са подходящи и интереса на магистърската степен могат да бъдат придобити по друг 3 семестъра.

Предимства на бакалавър-магистър система

Системата на два етапа предлага следните предимства:

Бакалавърската способен Професия

Програмата за бакалавър води до нормален период от 7 семестъра за първи професионален висше образование. обективно проучване е придобиване на основни знания и умения за по-бързо в кариерата и целенасочена работа. Бакалавърски степени могат да бъдат приложно ориентирани изследователски допълва от магистърска степен или.

Капитанът задълбочава академичната подготовка

магистърската програма, водещи до нормален период от три семестъра в изследователски или приложни втора степен. Това изисква завършването на първата университетска степен. Изискванията за квалификация в детайли се определят от университета. Проучване е насочена към разширяване, специализация или разширяване на; и в последните изследвания, ако е необходимо, в професионална практика - придобитите знания и умения. магистърски степени в университетите за приложни науки осигуряват достъп до по-висока държавна служба, когато програмата е акредитирана. магистърски степени право принцип за докторантура в университет. Професионалните магистърски програми, насочени към потенциални клиенти от професионалния живот с първа степен ( "учене през целия живот").

Местоположения

  • Aschaffenburg

    Würzburger Straße 45 , 63743, Aschaffenburg

Въпроси