Keystone logo
UBIS

UBIS

UBIS

Представление

UBIS е наистина уникална, професионално фокусирана международна образователна институция с местоположения на кампуса в Женева, Швейцария, Барселона, Испания, и Глобален онлайн кампус със седалище във Вашингтон.

ДНК на UBIS се състои от три основни фактора:

 • Изживяване в реалния свят
 • Персонално внимание за всеки ученик
 • Международна перспектива

UBIS предлага професионално фокусирани програми, вариращи от микросертификати, бакалавърски, магистърски и докторски степени.

UBIS“Професорите са професионалисти с голям опит. Те пренасят в класната стая проблеми от реалния свят и ги анализират с критичното око на опита.

UBIS непрекъснато адаптира съдържанието и методологиите на своите курсове, за да гарантира, че нашите възпитаници са оборудвани със знания и умения, за да процъфтяват в глобалния бизнес и технологичен пазар.

В UBIS обръщаме внимание на нуждите на всеки ученик и се стремим да предоставим персонализирано и персонализирано учебно изживяване.

Ние сме наистина международна общност: UBIS 'преподаватели, персонал и студенти идват от над 40 различни националности и от всяко кътче на света. UBIS също има силна мрежа от международни университетски и корпоративни партньори и наистина международна мрежа от възпитаници. В момента семейството на UBIS е разпръснато на 4 континента.

Защо да учите в UBIS

 • Персонализирани, висококачествени академични програми и преподаватели, които силно подкрепят индивидуалните бизнес ориентирани студентски проекти. Малкият размер на класа е ключов.
 • Съсредоточете се върху перспективата за кариера на студента: програми, съобразени с бъдещето на работата; преподаватели с професионален опит, комбиниран подход на технически и социални умения.
 • Много разнообразно студентско тяло. Опции за семестър в чужбина (партньорски институции) и/или стаж (САЩ, Швейцария, Испания).
 • UBIS разполага с най-съвременна платформа за онлайн обучение, която ви позволява да учите в чужбина или от комфорта на собствения си дом, както и гъвкавостта да вместите вашето образование в натоварения ви график.

191618_KeystoneSaschaVonWolfersdorfnewbranding.jpg

Подробна информация

История

UBIS е основана през 2006 г., за да създаде институция с високи академични стандарти и подкрепяща среда за студенти, интересуващи се от бизнес кариера. UBIS е акредитиран от IACBE, EduQua и Комисията за лицензиране на висше образование във Вашингтон. UBIS има мрежа от международни академични партньори и международна мрежа от възпитаници. Преподавателите, служителите и студентите идват от повече от 40 нации.

образование

В UBIS изграждаме капацитет на учениците да се ориентират в територии, които може да не са им запознати, да се адаптират към променящите се обстоятелства, да работят в мултикултурни режими и да изпълняват проекти, които ще имат положително въздействие върху света. Ние непрекъснато преглеждаме и променяме нашите програми и методи на обучение, за да ги приведем в съответствие с текущите бизнес и обществени нужди.

Проучване

Студентските изследвания се насърчават и развиват чрез проекта за завършване на бакалавърско ниво и дисертация на магистърско и докторско ниво. Очаква се магистърските и докторските дисертации да демонстрират оригинални изследвания и принос към нови знания. Професионалната експертиза на факултета е от решаващо значение за ориентирането на тези дисертации към реални бизнес проблеми. Оригиналността на изследването се следи чрез внимателно наставничество на тезите на предварително определени етапи от писменото представяне на студентите. От факултета се очаква да демонстрира изследователска дейност чрез принос към рецензирани списания и участие в Публикувани сборници от конференции.

Перспективи за кариера

Перспективите за кариера на студентите се подобряват от висококачествени академични програми, които са постоянно съобразени с бъдещето на работата, от преподаватели с богат професионален опит, от акцент върху социалните умения (комуникация, сътрудничество, културна чувствителност) и от пространството, което се дава на студентите развиват собствени бизнес проекти. Значението, което се отдава на научните изследвания (основни проекти и дипломни работи), ориентирани към бизнес проблеми от реалния свят, е основен фактор за подготовката на нашите студенти за успех. Студентите имат множество възможности, предоставени от онлайн средата (напр. участие във важни конференции, стажове в предприятия, международни институции и неправителствени организации) и от нашите международни академични партньорства.

191611_KeystoneCristinaDima-newBranding.jpg

Услуги

Студентски офиси

 • Кариерен център съветва всеки отделен студент къде да отиде на стаж. Всички студенти имат право да работят по 15 часа седмично след първите 6 месеца на обучение в Швейцария.
 • Платформата за обучение на студенти помага да се контролират оценките и учебните материали.
 • Онлайн програма за дистанционно обучение.
 • Студентски услуги за помощ при формалностите за виза, карта за пребиваване, здравеопазване и настаняване.
 • Дни за ориентация за нови студенти: запознаване с преподаватели, обиколки с гид на града, интеграция с вече съществуващи студенти.
 • Студентска асоциация – организира забавни събития за студенти в и извън Женева.

Акредитация

192453_192406_IACBE_logo_tag_2color_RGB.png

Характеристики на кампуса

Изберете от 2 глобално влиятелни града или изпитайте своето образование на множество места по света с нашия Global Online Campus.

Кампус в Женева, Швейцария

Женева е водещият финансов център на Швейцария и е дом на ненадминат брой глобални агенции, федерации, финансови институции и мултинационални компании, включително Организацията на обединените нации, Световната търговска организация, UBS, Международния олимпийски комитет и Thomson Reuters. С четири официални езика и население, съставено от над 190 националности, Женева, Швейцария е водещ център за бизнес и международни отношения.

Кампус в Барселона, Испания

Барселона е разнообразен град, пълен с вълнуващи перспективи и възможности. Никога не е скучен момент в Барселона с 68 парка, 55 музея, дейности на открито и почти 5 км пясъчни плажове. Този град е една голяма международна общност, с представени над 179 националности и предлага топло посрещане на всички от студенти до емигранти, които всички искат да нарекат това място „дом“. Барселона може да е град, известен най-вече с богатата си художествена и културна традиция, но също така е все по-важно международно място за бизнес, като е топ дестинации за технологични стартиращи компании и иновации.

Глобален онлайн кампус

Изживейте целия свят от дома си. Онлайн обучението предлага на студентите и бизнеса професионална гъвкавост и набор от предимства. Възползвайте се от асинхронна учебна среда за гъвкавост, виртуални офис часове, предоставени във всички курсове за индивидуална и уникална поддръжка, услуги за поддръжка на студенти за помощ извън класната стая, наистина глобален преподавател и още като студент UBIS Нашият глобален кампус обединява хора, култури и иновативни идеи от цял свят.

  Приемане

  Нашият талантлив екип за глобален прием се среща с кандидатите поотделно, за да обсъдят кариерни и образователни цели, за да гарантират, че UBIS е много подходящ. Ние оценяваме кандидатите индивидуално въз основа на силата на целия им профил. Вашият стремеж и начин на мислене са важни показатели за вашия успех тук и ние ги ценим толкова, колкото и вашите доказани постижения.

  Приемаме кандидатури на постоянен принцип, като приоритет се дава на тези, които кандидатстват до нашите крайни срокове.

  Стипендии и финансиране

  • Стипендии за успех на студенти
  • Стипендии, базирани на заслуги

  Вашият представител по приема ще обсъди с вас подробно наличните стипендии и опции за финансиране.

  <span translate="no">UBIS</span> MBA класиран Tier 1 - CEO Magazine

  UBIS MBA е класирана в най-високото ниво на глобалните MBA програми от CEO Magazine

  Класации

  Акредитации и класации

  • #7 в глобалната класация на MBA на CEO Magazine 2020/2021
  • Първо ниво в глобалната MBA класация на CEO Magazine за 2022 г
  • Класации на WURI 2021 - Световни университети с мобилност и отвореност на студентите
  • Класации на WURI 2021 - Световни университети с реално въздействие
  • EduQua
  • Federation des Enterprises Romande (FER)
  • Европейска фондация за развитие на управлението (EFMD)
  • Съвет за акредитация на висшето образование (CHEA)
  • UBIS беше одобрен за акредитация на комисиите за висше образование във Вашингтон

  Местоположения

  • Geneva

   Avenue Blanc,46, 1202, Geneva

  • Geneva

   Geneva, Швейцария

   Въпроси