Keystone logo
University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

University of Europe for Applied Sciences

Представление

Добре дошли в Европейския университет за приложни науки (UE), където подготвяме следващото поколение дизайнери и лица, вземащи решения в различни области като бизнес, спорт, медии & събития и изкуство & дизайн. Нашият образователен подход се характеризира с практическа насоченост, международна перспектива, интердисциплинарна насоченост и ангажимент за насърчаване на успеха.

В Европейския университет за приложни науки се гордеем с това, че осигуряваме подкрепяща и приобщаваща учебна среда, подобна на сплотено семейство. Нашата мисия е да улесним личностното ви израстване и развитието на устойчив характер. Централно място в нашия етос заемат пет основни принципа, които са в основата на нашата институция: насърчаване на неформална, но благоприятна атмосфера за учене, поверяване на отговорност, отбелязване на постиженията ви, наблягане на практическия учебен опит и насърчаване на глобалното мислене.

За да осъществи тези принципи, Европейският университет за приложни науки развива култура на благополучие и насърчава среда, в която можете да се развивате и да постигате успехи.

q

Нашите кампуси

Открийте нашите динамични кампуси

Отправете се на уникално пътешествие из нашите кампуси, разположени в Берлин, Хамбург и Изерлон, всеки от които предлага своя специфичен чар и атмосфера. Независимо дали предпочитате динамичната енергия на столицата, морското очарование на северногермански пристанищен град или спокойната обстановка на кампус в американски стил, ние предлагаме разнообразни условия, които да отговарят на вашите предпочитания.

Изборът на специалност и университет често е свързан с обмисляне на средата, в която ще се чувствате добре. Нашите кампуси отговарят на широк спектър от желания, за да ви гарантират, че ще намерите идеалното място.

Разположен в сърцето на Берлин, нашият кампус предлага несравним достъп до динамичния живот на града, само на няколко минути от Потсдамския площад. В същото време кампусът ни в Изерлон се гордее с пищна зеленина, която осигурява спокоен фон за обучението ви, а на брега на езерото Зайлерзее има изобилие от развлекателни дейности. В Хамбург нашият кампус се намира в оживения квартал Алтона, като предлага близост до оживеното пристанище и живописната река Елба.

В Европейския университет за приложни науки образователното ви пътуване не е свързано само с академичните постижения, но и с потапяне в среда, която насърчава растежа, творчеството и безкрайните възможности.

Защо Германия?

 • Силната икономика на Германия е двигател на иновациите и растежа в Европа.
 • Ниските нива на безработица в страната в сравнение с другите страни от ЕС
 • С ниски нива на престъпност Германия предлага безопасна и сигурна среда.
 • Германия предлага сравнително достъпни разходи за живот

UE Hamburg

Защо Берлин?

 • Като оживен международен център Берлин предлага разнообразен начин на живот с оживени културни преживявания.
 • Тъй като английският език е широко разпространен, езиковите бариери са минимални, което спомага за безпроблемното общуване на чужденците.
 • Нашият кампус, който се намира в центъра на града и е добре свързан, осигурява удобен достъп до всичко, което предлага Берлин.
 • Берлин, където се намират седалищата на множество международни компании и стартиращи предприятия, е идеална среда за предприемачи и хора на свободна практика.

Berlin Campus

Нашата програма

Добре дошли в University of Applied Sciences Europe (UE), където предлагаме динамични бакалавърски и магистърски програми, пригодени както за редовни студенти, така и за работещи професионалисти, които искат да повишат квалификацията си. Вкоренени в два основни принципа - практическо обучение и глобална перспектива - нашите програми са създадени, за да осигурят цялостен и обогатяващ образователен опит.

Практическо обучение

В UE вярваме в ученето чрез правене. Освен уважавани преподаватели, нашият факултет се състои от известни професионалисти от различни индустрии, които внасят опит в реалния свят в класната стая. Със силните си връзки с индустрията ние насърчаваме оживения обмен на идеи, като гарантираме, че обучението ви е актуално и съобразено с изискванията на пазара на труда. Нашият приоритет е да интегрираме практическите умения и изискванията на индустрията в учебната програма от самото начало, което ви осигурява конкурентно предимство в избраната от вас област. Благодарение на активното ни сътрудничество с лидери в индустрията ще имате възможност да придобиете безценна представа за функционирането на успешни предприятия и индустрии.

Мислене в международен план

В днешния взаимосвързан свят глобалната перспектива е от ключово значение. В UE приемаме многообразието и интернационализацията като основни стълбове на нашия образователен подход. Нашата бакалавърска програма включва семестър в чужбина, което ви предлага възможност да се потопите в различни култури и да получите по-широко разбиране за глобалните бизнес практики. По същия начин нашата магистърска програма включва Международното лятно училище - платформа за междукултурен обмен и сътрудничество със студенти от цял свят. Партнирайки си с университети в рамките на Global University Systems (GUS), ние гарантираме безпроблемна интеграция и подкрепа за вашия международен опит. Освен това разнообразният състав на студентите ни отразява глобалния характер на нашата институция, като предоставя широки възможности за културен обмен и създаване на контакти.

В UE практическото обучение и глобалната перспектива не са просто принципи, те са заложени във всичко, което правим, и ви дават възможност да просперирате в един бързо развиващ се и взаимосвързан свят.

Можете да започнете да учите при нас през март & септември.

Фокус върху пригодността за заетост

 • Висока степен на заетост: 93% от завършилите бизнес специалности намират работа в рамките на 1 година след дипломирането си.
 • Практически опит: Натрупайте практически опит чрез проекти от реалния живот, интегрирани в учебната програма.
 • Индустриални партньорства: Възползвайте се от нашите партньорства с известни компании, които предоставят ценни възможности за работа в мрежа и потенциални възможности за кариерно развитие.
 • Виза за следдипломна квалификация: Международните студенти имат право на 18-месечна виза след приключване на обучението, което увеличава възможностите за кариерно развитие в световен мащаб.
 • Обучение в чужбина и професионален опит: Нашите програми предлагат възможности за семестриално обучение в чужбина или трудов стаж, които обогатяват академичния ви опит и разширяват професионалните ви хоризонти.
 • Установява се в Германия: Завършилите студенти, които работят в продължение на 24 месеца, могат да кандидатстват за постоянно пребиваване в Германия.

w

Нашата цел

Нашият ангажимент към Вашия успех

В Европейския университет за приложни науки нашата първостепенна цел е вашият успех. Ние сме се посветили на това да гарантираме, че сте безупречно подготвени да започнете професионалния си път и да прокарате своя собствена пътека. С оглед на тази цел ние се стремим да възпитаме нашите студенти в динамични млади професионалисти с предприемаческо мислене.

В днешния бързо развиващ се пейзаж успехът изисква многостранен набор от умения. Ние осъзнаваме важността на съчетаването на знания по същество с междуличностни умения, управленски опит и глобална перспектива. Тези елементи формират основата за успешна кариера в динамичната сфера на свободната пазарна икономика. Работодателите все повече търсят предприемчиви мениджъри, които притежават силна теоретична подготовка и са натрупали ценен практически опит както в страната, така и в чужбина по време на академичното си обучение. Ние се ангажираме да ви предоставим инструментите и знанията, за да отговорите на тези очаквания и да ги надминете.

Осезаемите резултати от нашия подход са очевидни: Завършилите Европейския университет за приложни науки постоянно преминават бързо към работната сила, въоръжени с уменията и увереността да се развиват в разнообразна професионална среда.

Програми и студентски опит

 • Класация в Топ 10 за качество на преподаването по бизнес науки
 • Малки размери на класа за персонализирано обучение
 • Висококвалифицирани лектори с опит в индустрията
 • Разнообразен избор на програми
 • 100% дипломи, преподавани на английски език
 • Най-съвременна инфраструктура и съоръжения
 • Международна насоченост с ученици от над 23 националности
 • Международни екскурзии за ученици

b

Местоположения

 • Berlin

  Dessauer Str 3-5 , D-10963 DE, Berlin

  • Iserlohn

   Reiterweg 26b, 58636, Iserlohn

   • Hamburg

    Museumstraße 39 , 22765, Hamburg

    • Potsdam

     UE Innovation Hub, Konrad-Zuse-Ring 11, D-14469, Potsdam

     • Dubai

      The Offices 3 - One Central, Dubai World Trade Centre Dubai - United Arab Emirates, 32257, Dubai

      Въпроси