Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

University of Hawaii, Hilo

Представление

UH Hilo с един поглед

Университетът в Хавай в Хило е държавен университет с атмосфера на частен колеж. Ние предлагаме малки размери на класа, ниско съотношение между преподаватели и студенти и възможности за научни изследвания и практическо обучение. Като публичен университет, Хавайският университет в Хило има уникална позиция в щата и страната - като предлага строга и ангажираща учебна програма на достъпна цена. Изискванията за прием са умерено селективни, което позволява на учениците над средното ниво да се насладят на предимствата на малък училищен опит. UH, Hilo е акредитиран от Комисията за акредитация на висшите колежи и университети на Западната асоциация на училищата и колежите. <img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49427_waterfall-hikers-flipp.jpg " " />

Създадено:

 • 1947 г., когато UH Mānoa започва програмата Hilo
 • 1970 като Хавайски университет в Хило

Роля: Публичен либерален изкуство и научен университет в Хавай

Календар:

 • 2 семестъра по 16-17 седмици всеки и
 • четириседмична интензивна лятна сесия и
 • шестседмична редовна лятна сесия

Записване: 4,043 Факултет към студент Съотношение: 1:14 Среден размер на класа: 20

Размер на кампуса:

 • 115 акра - Главен кампус
 • 33 декара - Университетско село Фаза I (в процес на разработка)
 • 10 акра - Тихоокеански център за аквакултури и крайбрежни ресурси
 • 110 декара - ферма Panaʻewa
 • 163 акра - UH Hilo Научно -технологичен парк (Макай)
 • 324 акра - UH Hilo Научно -технологичен парк (Маука)

Степени:

 • Бакалавър по изкуства (BA)
 • Бакалавър на науките (BS)
 • Бакалавър по бизнес администрация (BBA)
 • Бакалавър по медицински сестри (BSN)
 • Магистър по изкуства (MA)
 • Магистър по образование (MEd)
 • Магистър по наука (MS)
 • Докторска степен (Ph.D.)
 • Доктор по сестрински практики (DNP)
 • Доктор по фармация (Pharm.D.)

Специалности:

 • 37 Бакалавърска степен
 • 8 Завършил
 • 4 докторски степени

Обучение: Вижте страницата Обучение и такси

Най -разнообразните ученици

През 2014 г. UH Hilo беше обявена за най-разнообразната четиригодишна публична институция в страната от Хрониката на висшето образование.

Защо учениците избират UH Hilo

На остров Хавай вдъхновението е навсякъде; това е в земята, небето и морето, в хората, които срещаме по горските пътеки, местните пазари и в нашите класни стаи. Построен на крайбрежните склонове на най -голямата планина в света и с център Тихия океан, Университетът на Хавай Хайло предизвиква възможности и вдъхновява нашите студенти. Като университетска общност ние черпим вдъхновение от хората, които наричаме „охана“, и от острова, който наричаме дом.

Вдъхновен от „Кина“

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36324_2.png " " /> В Хавай знаем, че земята,„ āina, ни поддържа. Земята е нещо повече от ресурс; това е нашият източник на живот. Заобиколени от невероятна комбинация от високи планини и дълбок океан, буйна тропическа гора и сухи полета от лава, ние сме вдъхновени да разберем нашия свят чрез смела научност и грижа за околната среда чрез отговорна връзка с нашата жива земя и общността на живота, която поддържа.

Вдъхновен от Discovery

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36325_3.png " " /> Нашият островен дом беше открит от смели пътешественици и тяхното наследство ни вдъхновява да го следваме след техните канута с два корпуса . UH Hilo е предназначено за откриване; от морските звезди до свръхновите, фокусът ни върху практическото обучение позволява на нашите студенти и експертни преподаватели да откриват света заедно. Изследвания в тази област, стажове с местни предприятия и организации, малък клас размери, които насърчават честния обмен на идеи, а нашите програми за обмен, подкрепяни от университета, се събират заедно, за да вдъхновят нашите студенти да открият своите таланти и страсти, като изследват света.

Вдъхновени от иновациите

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36326_4.png " " /> Чрез култивиране на креативност, критично мислене и културно разбиране ние подготвяме завършилите, които са готови да се справят с предизвикателствата на 21-ви век и движат света напред. Независимо дали нашите ученици възстановяват родните гори, подобряват здравето на местната общност, съставят мощни истории или проектират безопасно кацане за първата пилотирана мисия до Марс, те черпят вдъхновение от векове иновации, за да формулират творчески решения, вкоренени в трудно спечелената мъдрост на предишните.

Вдъхновени един от друг

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36327_1.png " " /> Уникалното наследство на Хавай съчетава лей от култури, които почитат нашата споделена човечност и ни предизвикват да се учим от помежду си и виждаме света през различен обектив. Нашите динамични програми и оживено местоположение привличат студенти от цял Хавай, Тихия океан и света, създавайки академични и социални възможности в UH Hilo които не могат да бъдат намерени никъде другаде по света.

Вдъхновен от вас

<img class = " image-element full-width " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/36/36328_5.png " " /> Що се отнася до това, ние съществуваме, за да подготвим нашите ученици да овластят живота си и да променят света, а вие са нашето най -голямо вдъхновение. Дълбоко ангажирани с създаването на тази възможност, UH Hilo водят висшето образование в бъдещето, като осигуряват строг, жилищен опит в колежа, достъпен. С най -достъпния процент на обучение на резидентите в щата и 45 милиона щатски долара годишно финансово помощ и стипендии, ние се стремим да преодолеем бариерите пред висшето образование и да отворим вратите на възможностите. В университета в Хавай Хило откриваме нашето вдъхновение в уникалната общност и невероятната среда, която ни заобикаля всеки ден. Ако някога е имало място за вдъхновение, това е. Присъединете се към нас и намерете това, което ви вдъхновява.

Местоположения

 • Hilo

  University of Hawaiʻi at Hilo 200 W. Kāwili St., , HI 96720-4091, Hilo

Въпроси