© Carrianna Field
Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Universidad Internacional de Valencia - Grados online

Представление

The Валенсия International University (VIU) Това е частен университет с международно онлайн призната от Министерството на образованието, културата и спорта на Испания.

Нашето учение оферта се състои от официални степени и майстори, че разширява всяка година, за да даде на студентите пълна и актуализирана въз основа на нуждите от обучение на пазара на обучение.

Главната особеност е, че VIU е онлайн университет, чиято дейност се развива чрез виртуален кампус. Всяко устройство с ученици интернет връзка от цял ​​свят, получават в реално време клас чрез интерактивни видеоконференции, които осигуряват най-добрите международни експерти. През 2014-2015 Международния университет на Валенсия продължава да потвърди своя международен призвание и има повече от 2100 ученици от 35 страни.

Юви Online

начало

Мисията на Международния университет на Валенсия е да предложи на студентите възможност да подобрят своето обучение, независимо от конкретните обстоятелства, напълно да се премахнат бариерите на разстояние, местоположение или графици, благодарение на използването на нови технологии и начина им на уникално и иновативно преподаване.

Нашият образователен модел има за цел да възпроизведе всички характеристики на един истински клас и премахване на всякакви бариера между ученик и учител, предоставяйки интерактивно обучение, където студентите могат да участват в класната стая, като че ли присъства физически.

Принципите, които се движат на Валенсия международен университет са:

 • Ангажимент за обучение и студентски успех.
 • Оферта градуса, двойни дипломи и магистърски степени, които отговарят на изискванията за обучение, изисквани в момента на пазара.
 • Постоянните нововъведения в преподаването и ученето методи.
 • Предоставя актуална съдържание и качество на материалите за обучение на студентите.
 • Насърчаване на заетостта.
 • Нашето учение оферта се състои от градуса, двойни степени и форми, които се разширява всяка година, за да даде на студентите пълна и актуализирана въз основа на нуждите от обучение на пазара на обучение.

КАЧЕСТВО

Международен университет на Валенсия насърчава участието на учители, обучение за двадесет и първи век, качествени практики и програми за мобилност, текуща оценка студент и анализ на заетостта на завършилите / например.

Като образователна институция, това прави ясен ангажимент за качество и иновации, и в него работят най-новите технологии, като крайната цел е да се гарантира общото качество и високи постижения на предлаганите ценни книжа, което предполага изпълнението на стратегията за систематичен, структуриран и непрекъснато управление в съответствие с този ангажимент.

Система за вътрешен VIU Quality Assurance е проектиран като се вземат предвид принципите, изложени в програмата за одит на Националната агенция за оценяване и акредитация на качеството (ANECA).

В допълнение, бакалавър и магистър, предлагани са проектирани като се вземат предвид насоките, определени от Програма ANECA на VERIFICA както и препоръки и насоки, установени от Европейската асоциация за осигуряване на качеството във висшето образование (ENQA).

И накрая, на регион Валенсия d'Avaluació аз Prospectiva (AVAP) е отговорен за мониторинг и акредитация на програмите, предлагани от вертикално интегрираното предприятие.

Местоположения

Местоположения
 • Spain Online

  Calle Gorgos, nº 5 y 7 46021 Valencia (España), , Spain Online

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Въпроси