Keystone logo
Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Universidade de Ribeirão Preto 

Представление

Quality Unaerp

• Първо университет в района на Рибейрао Прето, основана на 1-ви Юни 1924 • Признат от МЕС като University през декември 1985 година. • Campus, базирана в Рибейрао Прето кампус и в Гуаружа с градуса, бакалавърски степени и технологиите висшето образование в класната стая и дистанционни методи за учене и преподаване инфраструктура, изследвания и лаборатории, оборудване, библиотеката и технологични ресурси. • 500000 повиквания на общността в над 30 програми за популяризиране, клиники, лаборатории, самата болница и в болници, УФА и UBDS града и региона.

Мисия

Създаване и разпространяване на знания, за да насърчава и допринася за развитието на индивида и обществото, въз основа на етични и християнските принципи, със свободата на научните изследвания, обучение и разширяване на иновациите, като се поддържа постоянно взаимодействие с национални и международни контексти.

История

The UNAERP - Университета в Рибейрао Прето беше първата институция на висшето образование в региона на Рибейрао Прето. Основана през първият. Юни 1924 като дружество School Фармация и Рибейрао Прето Dental School, група от идеалистично здравни специалисти, интелектуалци и възпитатели, тъй като изпълнението му е предназначена за насърчаване на социално, образователно и културно развитие на толкова богата кафе капитал днес Основната захарна тръстика Polo País.Daquele мечтател първоначалния проект, траекторията на UNAERP имаше силен растеж от края на 1950-те години, когато професор Electro Bonini (1913-2011), пое управлението.

Организационна структура

Администрацията на университета в Рибейрао Прето се състои от лица, действащи в интегрирана, координирането на всички дейности по обучение, изследване и разширение. Има Висшия съвет, канцлер, Декана, Group Мениджър, директори, координатори и колегиални.

Инфраструктура

The Unaerp има два кампуса: щаба кампус в Ribeirao Preto, инсталиран на Ribeirânia Квартал, а вторият кампус в Гуаружа, квартала Cove. На кампуса са планирани и са оборудвани с клиники, лаборатории, библиотека, класни стаи, сервизни и заседателни зали, академични и административни сектори за подпомагане на преподаването, изследванията и разширяване, както и областите на услуги, дневна и отдих, които правят възможно и се класира студентския живот.

По този начин, тези, които живеят тук, са повече от академична инфраструктура, научни изследвания и разширение. Campus Ribeirão и Campus Гуаружа са планирани пространства и грижи за насърчаване на благосъстоянието на хиляди хора, които за транзит им през цялата година, защото освен факултет, персонала и студентите, членове на общността също присъстват кампуса в търсене услуги и удобства.

Местоположения

  • São Paulo

    São Paulo, Бразилия

Програми

Въпроси