University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

University of Northern Colorado

Представление

От нашето начало като държавно нормално училище през 1889 г. до сегашния ни статус на докторска институция с висока изследователска дейност с програми в широк спектър от области, University of Northern Colorado има дълга и богата традиция в подготовката на професионалисти в образованието.

Колежът по образование и поведенчески науки на University of Northern Colorado (CEBS) е в центъра на върховите постижения в професионалната подготовка, научните изследвания и глобалното образователно лидерство. Демонстрирайки нашата ангажираност с държавната мисия на университета да подготви професионалисти в образованието, ние предлагаме висококачествени бакалавърски и магистърски програми в нашия основен кампус в Грейли, нашия кампус в Денвър / Лоури, както и на различни места в щата и онлайн. Например Центърът за градско образование в Денвър използва иновативни стратегии за подготовка на учители в ранна детска възраст, начално и специално образование за работа в градските класни стаи.

Освен това няколко центъра и институти в колежа, включително Институтът за образователни промени Тойнтън, Център Бреснахан-Холстед и Преподаването с първични ресурси, предоставят възможности за професионално развитие на училищни администратори от Р-12 и ръководители на учители.

Местоположения

Местоположения
  • Greeley

    20th Street,501, 80639, Greeley

    Въпроси