Keystone logo
Brawijaya University

Brawijaya University

Brawijaya University

Представление

Университет Brawijaya (UB) се намира в град Маланг, провинция Източна Ява, Индонезия. UB беше официално обявена от президента на 5-ти от Индонезия република януари 1963. Има 11 факултета и 1 програма, проведена в UB.

VISION:

За да бъде един изключителен университет и играе активна роля като агент на промяна на обществото чрез образование, научни изследвания и услуги в общността в съответствие с националното и международното стандарт.

МИСИЯ:

За провеждане на професионален учебен процес учене. За да се повиши осведомеността за съществуването на Божиите творения и признателност на човека и правата на други същества. За провеждане на учебен процес, който възпитава учениците да бъдат високо компетентни висшисти и специалисти. За да въвеждат иновации, разработва и разпространява науки и технологии, да се даде възможност на хуманното отношение към общността и подобряване на националната култура.

Целева на развитие

Развитие на UB е насочена към World Class, Предприемчив университет, който се определя въз основа на визия, мисия и цели на UB Три аспекта на опасения са: подкрепа на усилията за изкореняване на бедността и безработицата, достъп до висше образование, и образование глобализацията.

Цели

За производството на високи завършилите качество с вяра във Върховния Бог Един, с решимост да се непрекъснато обучение, имат широк хоризонт, се поддържа дисциплина и работа етос, и са в състояние да се конкурират на международно ниво За да се развива науката, технологиите и културата, с цел подпомагане на културното развитие За да имат капацитет в овластяване на общността чрез решаване на проблеми, разработване на концепция с прилагането на научни методи

Правото за получаване на прием:

Ще се разглежда като международна кандидат, ако не притежават индонезийски гражданство. За да бъде в състояние да получи признание, кандидатите трябва да демонстрират добра академична компетентност, която е доказано с високи академични заслуги.

Международните кандидати следва да се прилагат директно към Universitas на Brawijaya чрез подаване на набор от необходими документи (виж диаграмата на процедура допускане). Международните кандидати по принцип не са длъжни да се явят на тест за влизане за допускане, освен ако специален състояние да настъпи.

Допустимостта за допускане се основава на оценка на бюрото извършва чрез тест комисия допускане на UB на вашия академични постижения.

Международни кандидатите трябва да отговарят на академичните, езикови изисквания и се ангажират да спазват специфичните разпоредби на индонезийското правителство, свързани с образователната политика, за да се прилага за една степен в Университета на Brawijaya.

Кратка история на Universitas Brawijaya

Името Universitas Brawijaya (Brawijaya University) е дадено от председателя на Република Индонезия през проводник не. 258 / К / 61 изпратен на 11 Юли 1961. Това име произлиза от наименованието на Кралете на Маджапахид, голямо царство в Индонезия от 12-ти до 15-ти век.

UB трансформира в държавен университет На 5 януари 1963 г., вследствие на президентски указ, издаден по-рано през същата година. Тази дата по-късно бе обнародван като годишнина на UB (по-специално, наречена умира Natalies сред индонезийските членове академичната общност).

Преди това Universitas Brawijaya е публично известна с акроним на UNBRA и след това UNIBRAW. На среща Universitas Brawijaya Сената на 17 март 2008 г., UB е открит като официален съкращението на Universitas Brawijaya.

Химна на UB е композирана от студент от Факултета по ветеринарна и животновъдство нарича Yanardhana през 1963 г., докато Марс на UB е композирана от Lilik Sugiarto през 1996. И двете песни са все още често се пеят и до днес.

UB кампус се намира в град Маланг, Източна Ява, на стратегическо място може лесно да намерите на обществени превози. С дървета растат по всички краища на кампуса и хладния въздух на Маланг, UB наистина е много свеж кампус. Като град на образованието, Маланг се развива бързо. Това изглежда да е неразделна част от славата на Източна Ява в миналото.

Днес, UB е един от водещите университети в Индонезия с повече от 60000 студенти в различни степени, вариращи от Програмата за диплома, Специалност бакалавърска, магистърска програма, докторска степен програма и Програма Медицински специалист, в 12 Факултети, 2 преподаватели ниво програми, 1 Професионална програма и 1 следдипломна програма.

Местоположения

  • Malang

    Universitas Brawijaya Jl. Veteran Malang East Java, Indonesia , 65145, Malang

Въпроси