Keystone logo
UniLaSalle

UniLaSalle

UniLaSalle

Представление

UniLaSalle обучава инженери-общи специалисти за заемане на високи ръководни и топ мениджърски позиции в следните сектори: селско стопанство, хранително-вкусова промишленост, храни и здравеопазване, геология, околна среда и енергетика.

Приемът на студенти е избирателен. Академичните програми са информирани за научни изследвания, за да подкрепят учебната програма на широката гама от научни дисциплини, преподавани в училището.

Методите на преподаване в училището са динамични и практични и поставят голям акцент върху стажовете. Студентите на UniLaSalle могат да се възползват по най-добрия начин от 5-те години на обучение, за да развият уменията, необходими за постигане на професионалните им цели.

По този начин, както и хуманитарните науки, включени в учебната програма, жизненият живот в кампуса, изчерпателната програма от извънкласни дейности и множеството академични или лични проекти позволяват на студентите да изградят увереност и да разгърнат своя потенциал.

Това става чрез признаване на другите, ангажименти и отговорности. Всички тези качества са необходими на бъдещите мениджъри, но и на всеки, който желае да постигне успех в живота си.

Нашите ценности

Училището желае да насърчава ценности като уважение, чувство за ангажираност и доброволен труд, вяра в равенството и равните възможности за бедните и в неравностойно положение. Доказателство за този ангажимент може да бъде намерено в личното наблюдение, което студентите получават от преподавателите, насърчаването на извънкласни дейности в академичната програма и всеобхватното образование, предлагано от живота на кампуса и неговия жизнен живот в общността.

Всъщност животът в кампуса предлага изключително изживяване на колективен живот, което призовава към чувство за отговорност да служиш на другите и води до приятелства през целия живот.

Всичко изброено по-горе е основата на духа и силата на училището, които се споделят от стотиците хиляди, обучавани всяка година в институциите на UniLaSallian по целия свят.

Защо да учите в UniLaSalle</p>

 1. Качествено образование: Политехническият институт UniLaSalle е известен със своето висококачествено образование и строги академични програми. Той предлага широка гама от бакалавърски и магистърски програми в различни области като инженерство, агрономство, геология, наука за околната среда и енергетика.
 2. Репутация: Институтът има силна репутация както на национално, така и на международно ниво. Работодателите често признават и ценят дипломите от UniLaSalle , които могат да подобрят перспективите за кариера на завършилите.
 3. Мултидисциплинарен подход: UniLaSalle има мултидисциплинарен подход към образованието, като насърчава студентите да изследват различни области и да придобият широка база от знания. Този подход подготвя студентите да се справят със сложни проблеми от реалния свят, които изискват интердисциплинарни решения.
 4. Възможности за изследване: UniLaSalle участва в авангардни изследвания в различни области. Студентите имат възможност да участват в изследователски проекти, да работят заедно с членовете на факултета и да допринасят за напредъка в съответните им области.
 5. Връзки с индустрията: Институтът поддържа силни връзки с индустриите и бизнеса, като предоставя на студентите възможности за стаж, събития в мрежа и услуги за кариерно настаняване. Това помага на студентите да придобият практически опит и улеснява плавния преход към работната сила.
 6. Международна среда: UniLaSalle приветства студенти от различни културни среди, създавайки обогатяваща и жизнена международна общност. Това излагане на различни гледни точки подобрява глобалната осведоменост на учениците и уменията за междукултурна комуникация.
 7. Съоръжения и ресурси: UniLaSalle предлага модерни съоръжения, най-съвременни лаборатории и специализирани ресурси в подкрепа на обучението на студентите и изследователските дейности. От добре оборудвани класни стаи до модерна технология, учениците имат достъп до всичко, от което се нуждаят, за да успеят академично.

Като цяло обучението в Политехническия институт UniLaSalle предоставя на студентите цялостно образование, ценни умения и възможности за личен и професионален растеж в подкрепяща и динамична среда.

Местоположения

 • Beauvais

  19, rue Pierre Waguet Cedex, BP 30313 - 60026, Beauvais

 • Mont-Saint-Aignan

  3 Rue du Tronquet, 76130, Mont-Saint-Aignan

  • Amiens

   14 Quai de la Somme, 80080, Amiens

   • Rennes

    2, rue Robert d’Arbrissel - CS 76522 35065 RENNES CEDEX-France, , Rennes

    Въпроси