Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Представление

The Unicastelo е висше учебно заведение, чиято история датира от 1968 година, изпълнена със събития, когато студенти от цял ​​свят, проявяващи се с промени в образованието и обществото. Това беше годината на Пражката пролет, барикадите на Париж и битката на Мария Антония е роден на Философски факултет на науките и писма. Оттогава Unicastelo поддържа постоянна връзка с непрекъснатите напредък на глобално образование, която се изразява в своя план за институционално развитие за периода 2006-2015 г..

В продължение на 40 години, посветени на висшето образование, на Unicastelo вече завършил повече от 30,000 студенти в неговите три градчета и се срещна с хиляди хора в различни проекти за разширение, които подкрепя. Институцията има за цел да демократизира достъпа до академичния свят, както и професионално обучение по високи стандарти за качество, наред с други разпоредби, които ни позволяват да предлагаме напреднали образование необходимо да се подготви компетентни и етични специалисти за пазара на труда.

Въз основа на пионерски курсовете на 60-те и 70-те години, Образование, изкуства и социални изследвания, на Unicastelo приветства днес на територията на колежа щаба на Сао Пауло, десетки онлайн курсове за тяхното обучение, изследвания и разширение, съчленени в производството и разпространение на знания, както и увеличаването на регионалните и националните икономики. Кампусът Fernandópolis предлага бакалавърски програми, които допринасят за икономическото и социалното развитие на региона. Същото важи и за бе открит в кампуса на Descalvado през 2000 г., като предлага курсове, фокусирани върху качеството на професионалното обучение и развитие на местните общности.

Педагогическите основите на Unicastelo са циментирани в тенденция започна в основно образование през 1964 г. с Liceu Camilo Кастело Бранко. Днес Unicastelo излъчва кодове на модерността и съвременен добавя достатъчно стойност за подпомагане и обогатяване на учебните програми на студенти и преподаватели.

По време на образователния си сага, университетът консолидирани през 1971 г., създаването на факултета по икономика, счетоводство и бизнес администрация и физическото възпитание. Курсът по бизнес администрация е роден година по-късно. Първите курсове, разрешени през 1971 г., са били признати през 1974 г. и бизнес администрация през 1975. Разширяването на курса предложения увеличи толкова много, че в края на 80-те години, институцията вече има 24 дипломирани курсове. Не случайно, през 1989 г., спечели акредитация като университетски със Заповед 374 на Министерство на образованието.

През май 2005 г., Съветът въведе нова Unicastelo задейства, от този момент нататък, в процеса на адаптация към университета Bridge указ, публикуван във Федералния държавен вестник на 5.10.06. През 2006 г. се проведе първото заседание на своя Superior съвети CONSUN (University Съвета) и CONSEPE (съвет за образование и научни изследвания), въздействащи върху органите на колегиални членове на висшето ръководство на университета, чието ефективно функциониране и костюми за действителните устав на университета, си PPI (Програма Институционална образование) и неговата PDI (план за развитие на институционален), се изисква по закон, за акредитацията на институция, която и образователна с Министерството на образованието и жизненоважни инструменти за планиране и развитието на университета.

На последно място, регистрация на Unicastelo е първият университет в страната да подават такива нормативни документи, които вече се адаптира към новите изисквания на ОИК. Наистина, в процеса на регулиране корекция, създаване от самото начало на Комисията за оценка и обновява статуса, че в допълнение към политиките за образование, носи новаторски план за преподавателска кариера. Важно е, че самоличността на Unicastelo бъде укрепена и поделена между всички членове на своята общност към академичната гордостта не се ограничават до обратното изкупуване на значими моменти от историята, но намери насърчение в трайни механизми на паметта университетска сграда за бъдещето. Това не е да замести традицията, но да се измисли мотивирано присъства в симбиозата между теория и практика.

Местоположения

Местоположения
  • São Paulo

    Campus São Paulo Rua Carolina Fonseca, 584 Itaquera • São Paulo/SP, , São Paulo

    Програми

    Въпроси