Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Представление

В университета в Сорокаба - Uniso е University Общността, регионално, които не деноминацията, качество, първата семената Философския факултет, науки и писма от Сорокаба, създадена през 1951 г., която започна да функционира ефективно през 1954 г. с два курса: Педагогика и Neo-латински букви, както и само на 27 студенти.

Днес Uniso има над 60 бакалавърски, предлага следдипломна курсове и тесния смисъл на думата, както и удължаване на курсове. Негови ученици са от 70 града, намиращи се в радиус от 100 км около Сорокаба, и са разпределени в три кампуса: University City Учител Aldo Vannucchi, открити през 1999 г.; Trujillo кампус, където Философски факултет на науките и писма е създадена през 1954 година; и кампус Семинар от 1994 г. насам.

В рамките на организацията на Националната висшето образование, на Uniso е проектиран като University: Общността, както за имуществото на управлението, тя е собственост на общността, а не на държавата или частни. Следователно, за да го управляват, освен Висшия съвет на своята власт на кръпките, председателстван от Сорокаба архиепископия архиепископ и интегрирана от осем категоризирани членове sorocabana общество, Uniso има вътрешни дискусии, включително университетски съвет - Консултантът , съставен от лидери, учители, студенти и служители на институцията, представители на своята Отговорник Entity, City Hall, City Hall, в адвокатската колегия на Бразилия - бразилската асоциация на юристите и Центъра на Сао Пауло държавните Industries - Ciesp. Общността е най-Uniso съществува, за да го обслужва ефективно, чрез стриктно управление и винаги актуален.

Неденоминационен, т.е., въпреки че тялото му Отговорник е създадена от митрополия на Сорокаба, Uniso не е собственост на католическата църква или академична предложение е обвързана от него, но е вдъхновен от християнските ценности.

Регионална, но без да губи своята универсален характер, на Uniso е внимателен към характеристиките и нуждите на региона Сорокаба. В този район, все повече се вмъква Uniso, производство и разпространение на знания, с социална ефективност като мощно средство за операционализация на основните очаквания на регионалната общност.

Качество, т.е. мащабирани от търсенето на постоянен и значимо постижение на универсалността на знания и съгласуваност с неговата педагогическа проект се ръководи от критерии за оценка на съответните органи, а не от самото количествен растеж.

Местоположения

Местоположения
  • Sorocaba

    Rod. Raposo Tavares, s/n - Vila Artura, Sorocaba - SP, 18023-000, Brazil, , Sorocaba

    Въпроси