Keystone logo
Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Представление

Университетът на Параиба Valley - призната от MEC през 1992 Univap, е общност с нестопанска цел, преподаването, изследванията и разширение. Историята на Univap започва от 1954 със създаването на Факултета по Параиба Valley право.

Тогава другите факултети са възникнали в резултат на потребностите на региона, главно в Сао Жозе дос Кампос, които бързо се растящи с пристигането на множество индустрии. Днес университет има повече от 40 магистърски програми в различни области на знанието, администрирани от юридическите факултети, здравни науки, инженерство, Архитектура и градоустройство, образование и изкуствата и социалните науки и съобщението. Като университетски предлага продължаващо обучение и Graduate в тесен смисъл, шест магистърски програми и три докторски степени.

The Univap има най-Campus Urbanova, най-голямата инфраструктура на университета: Институт за научни изследвания и развитие (IR & D), който предвижда 44 лаборатории, оборудвани с висока точност и режещи крайни устройства; Проучване на Центъра Nature, в която е обобщена Serpentarium, Butterfly градина и детска лечебните растения и Обсерваторията по астрономия и физика на Space. В момента има три кампуса, 2 в Сао Жозе дос Кампос (Urbanova и Castejón) и 1 в Campos направя Jordao (Platanus).

Местоположения

  • São José dos Campos

    Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova São José dos Campos - SP CEP: 12244-000 , 2911, São José dos Campos

    Програми

    Въпроси