Keystone logo
Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Universidade do Vale do Sapucaí (UNIVÁS)

Представление

ДУМИ от Дийн - BARROS КАРЛОС Laraia

Desire, първоначално, благодаря и хвала на Бога, на Неговата милост, ми е дал благодатта на живот и енергия, завършена седемдесет, като се предполага да е тук с моите колеги, мисията ни е дадено. Че тази мисия, която започва сега, Бог винаги присъства и че Светия Дух ни просвети и да ни даде мъдрост и смирението да служи добре на отговорност, за строги икономии, отдаденост и усърдие в нашия университет на Sapucaí Valley.

По този повод, аз отдам почит на всички, които ми се предшества в управлението на тази институция и който даде своя безценен принос за строителството му още от самото начало, когато група от предвидените мечтатели и сбъдната създаването на първите курсове, които са довели до нашия университет ,

С течение на годините, всеки от който е прекарал даде решаващ принос, и, стъпка по стъпка, с постоянство, идеализъм и саможертва, са герои от нашата история.

Чест и почитат миналото е повече от задължение, но абсолютно необходимо, защото само тогава ще можем да живеем по този заземен опита и постигнатите постижения, на които ние сме наследници. Най-голямото наследство, завещано ни е ангажираността на общността, в която работим, за да предложи качествено образование за всички, които идват тук търси знания, за да се изгради бъдещето си. Този ангажимент ние няма да се правят компромиси, да го направи нашето знаме и смисълът на съществуването на нашата работа.

Една дума на благодарност към проф Benedito Afonso Pinto юни за приемане на поканата да бъдем заедно в тази мисия. Неговата признат опит като преподавател и академичен администратор ще бъде изключително полезно, и аз съм абсолютно сигурен, че той ще бъде до мен в решенията, които трябва да се предприемат, с мъдър съвет, тежестта му и безспорно си любов за този университет.

Манифест също благодаря на учителя Andrea Домингеш Антонио Омир Учителите Toledo Rock и Уилям Нютон Carrozza, който незабавно приветства повече от една покана, моят призив да се долива на предната линия на нашата администрация, заемащи функциите на про ректори. Ние ще споделят моменти на радост и трудности. Възможно е, че ние се намира в с беди, тежки ветрове и бушуващите вълни. Ние може да чуе песните на русалка с намерения да ни накара да потъне. Но нека да не се стреля на пречките, ако има такива, трябва да се изправи и да се преодолеят. Академичната общност и обществото ни се очаква да упорита работа, отдаденост, интегритет, предпазливост и всеотдайност и това е най-малкото, което можем да предложим в замяна на доверието в нас се отлага.

Бяхме избран под егидата на "интеграция". Ние възнамеряваме да направим нашата интегрирана работа и в хармония с Фондацията за висшето образование на Sapucaí Valley, които, чрез своя председател и изпълнителен съвет, показа херкулесова усилия, за да се обърне икономическа неудобно положение, без да дава назад очи и действията им до най-належащите нужди на нашия университет. Ние искаме да предложи реална интеграция между централното звено и звено Фатима, както и между различните дисциплини, които изграждат нашата институция, така че тя престава да бъде фрагментирана в изолирани отделения, но че различните сектори трябва да диалог и завършват истинско чувство на университета. Това основите на университета, обучение, изследвания и разширяването са преплетени и са изпълнени в преследването на целите трябва да бъдат постигнати. Но това, което пътеки да се следват, така че тази интеграция действително се извършва? Аз предпочитам отговорът е даден от испанския поет Антонио Мачадо: "Caminante, не сено начини, SE заек Camino Ал Andar" - Walker, няма път, пътят е направен от ходене.

Служителите и учители, най-искрени благодарности за вота на доверие в нас, депозиран. Вие, освещаването на всеки от ентусиазма на всички, за да продължи участието си в нашата история, зависи от успеха на нашето начинание. Ние сме заедно в една и съща лодка и само ще ви отведе до безопасно пристанище, ако сме наясно с отговорността на всеки да свършат своята част, със смелост, любов на работа, етика и уважение към общността, за да предадат на децата си, за да ни грижа.

Скъпа моя, студенти! Вие сте причината за всичко това. Целта на този университет е да им се осигури образование, което отговаря на желанието им за социална мобилност и включване в един все по-конкурентен пазар на труда. Спомняйки Пауло Фрейре, ние искаме да им предложим трансформиращ образование, което да ги направи изправени пред проблемите си критично и замислено. Не трябва да се задоволи да бъде само в подкрепа на този процес, но активни участници на нашия университет, горди да носят и щамповане върху техните ризи името на UNIVAS. Ентусиазмът и вълнението на младите хора са основните съставки, за да не оставят избледняване, учители и лидери, всеотдайност и смелост да се изправи пред ежедневните трудности. Позволете ни да споделят своите мечти и идеали, пробуждане на нашите идеали и мечти може би заспал. Нека да бъдат заразени от младежите на вас.

На моята скъпа съпруга и децата ми Marilda Карлос Александър, Ана Клаудия, Ана Карла и Маурисио, дъщерите ми Ана Луиза и Lidiane, моите роднини Марсело и Евертън, моята благодарност за постоянно насърчаването и безусловна подкрепа. За моите внучки Ана Джулия, Ана Клара и Исабела Мария, благодаря ви за вземане на най-радостни и шумни моите седемдесет години. Това е топлината на дома, живите със семейството, което попълване на енергия, за да всяка сутрин на един нов ден, ние сме готови да работим.

Изказвам моята чест и благодарността си към семействата на моите преки доклади, про-ректорите, които трябва, през следващите четири години, за да упражняват дара на толерантност за нашите отсъствия.

Както и да е, искам да благодаря на всички онези, които ни удостояват с присъствието си и да им кажа да чака ни управление, основано на работа, прозрачност, принципите на етиката, спазването на законодателството и подзаконовите и зачитане на достойнството на всички, които съставляват по- нашият любим университет Sapucaí Valley.

Бог е винаги с нас и че ни позволява да бъдем Сауърс на мир и хармония между всички.

Благодаря.

ИСТОРИЯ В Университета на Sapucaí Valley (UNIVAS) се поддържа от Фондация Vale за висшето образование направя Sapucaí (FUVS). Тя е основана на 3 септември 1965 г., и през цялото време на своето съществуване е обучила над 10,000 професионалисти. Тя осигурява образование в нивата на университетско и следдипломно, винаги се стреми към хармонизиране на производството на знания и развитие на уменията на учениците си с настоящите изисквания на пазара на труда. Общо има 16 бакалавърски курсове, 33 Graduate Lato смисъл на думата курсове (специализация и MBA), 03 магистърски и 01 дм.

UNIVAS се намира в град Pouso Alegre, в южната част на Минас Жерайс, на брега на двете основни магистрали на страната, Fernão Dias магистрала (BR-381) и Highway Жуселину Кубичек (BR-459), стратегически областта на достъпа до три основни центрове на производството и потреблението на страната (Сао Пауло, Бело Оризонте и Рио де Жанейро). Градът все още е един от най-качествените показатели на живота в Бразилия. Той е промишлен, търговски и образователен център и е в близост до Hidrominerais курорти, Circuito дас Malhas и електроника долина.

Голямо предимство на предлаганото образование от UNIVAS в здравеопазването е да имат университетска болница. DAS на болнични Clinicas Samuel Libânio (HCSL) е препратка към 54 общини в южната част на Минас Жерайс и обслужва население от около над 2 милиона и 600 хиляди души. www.hcsl.edu.br UNIVAS. Съвършенство в преподаването. Обучение за живота.

Местоположения

  • Pouso Alegre

    Av. Cel. Alfredo Custódio de Paula, 320 CEP 37550-000 | Pouso Alegre | MG, , Pouso Alegre

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси