Keystone logo
Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Universidade Ibirapuera (UNIB)

Представление

За повече от 40 години, Университета Ibirapuera предлага солидна основа на опита, натрупан в миналото, настоящето реалност практика и внимание към бъдещите възможности да се обучават своите специалисти.

Целта е да се обучават лидери: тези, които са в състояние да измислят промяна и да предложи решения.

Годините на историята показват, че хиляди студенти, служители и учители участват в иновативен образователен проект и фокусирани върху лидерите на обучение, основан на пазарните изисквания и социални ценности.

Примерите, които свидетелстват за образователна постижения, предложена от University Ibirapuera изобилстват. Те включват инвестиции и стимул направени в областта на академичните изследвания, един от стълбовете на университетската дейност. Институцията поддържа групи, формирани от сертифицирани преподаватели изследователи от Националния съвет за научни изследвания и технологии (CNPq).

Можем също така да се подчертае магистърските курсове по право и стоматология, както се препоръчва от носовете.

Все още е възможно да се говори за социална отговорност чрез предоставяне на безплатни грижи за хората с ниски доходи в клиниките на университета.

Подчертавайки загриженост Ibirapuera университет с формирането на ученика, можем да споменем, че институцията инвестира в иновативни преподаване и предлага на учениците, както и бакалавърски курсове, технологични курсове и удължаване с интердисциплинарен визия на хуманистичната и общото образование.

Дали това е и лидер на своето бъдеще. The University Ibirapuera е готов да ви помогне да се гарантира, академични и професионални успехи живот.

Местоположения

  • São Paulo

    Av. Interlagos, 1329 - Chácara Flora, São Paulo - SP, 04661-100, Brazil, , São Paulo

    Въпроси