Keystone logo
Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Представление

Мисия, визия и ценности

Методистите ръководи образователни техните дейности се ръководят от една философия на християнските принципи и ангажимент за изграждането на гражданство.

Мисия

Ефективно участие във формирането на хората, които упражняват властта да влияят и да се допринесе за подобряване на качеството на живот, основана на знанието и етични ценности.

Изглед

Бъдете образователна позоваване в изграждането на образователна общност, национално и международно признати за качествени услуги и социално значение, с гъвкави, креативни и иновативни практики.

Основни ценности

Critical осведомеността за развитие на реалността; Разработване на чувство за справедливост и солидарност, и нейната практика, включително и в трудовите отношения; Светлоотразителни практика се фокусира върху обхвата на християнската духовност; Разработване на информираността на социалните и индивидуалните интереси са еднакво важни за баланса на обществените отношения; Иновациите и творчеството подчинена на етиката, строителство и социализация на знанието.

История

Ангажиментът за образование бележи работата на Методистката църква от основаването на първия Methodist образователната институция, Училището Kingswood в Англия през 1748. През последните 255 години, този образователен призвание също е изявен в Бразилия, където различни образователни институции Methodist включи повече от един век на непрекъсната дейност.

Историята на методистки университет в Сао Пауло е проследена за повече от 70 години от създаването на Богословския факултет на на Методистката църква в Сао Бернардо до Кампо, през 1938. По времето, Методистката църква трябваше да се слеят две богословски центрове за обучение, разположени в Minas Gerais и Рио Гранде до Сул. Това беше от интерес за новосъздадения колегия - първата построена в община Сао Бернардо до Кампо - присъства в един регион, който е конфигуриран като един от основните центрове на социални, политически и икономически на страната.

За укрепване на ангажимента за образование, подписан през 40-те години, институцията отиде за по-смели проекти, в унисон с тяхното образователно призвание. Наличието на професионални и квалифицирани преподаватели и адекватна инфраструктура включен укрепването на неговото вкарване в националния академичния свят. По този начин, през 1970 г., тя е била създадена IMS - Methodist институт за висше образование.

С утвърждаването на програмата за образование и върховите постижения постигнати през годините, IMS е интегрирана сред най-престижните висши учебни заведения в страната. Това позволи през 1997 г., завладян от университета в статус, увеличаване на броя на колежи и курсове, предлагани. Днес, методистите има три кампуса в Сао Бернардо до Кампо (Rudge Ramos, Vergueiro, Plateau). Има повече от 117,000 квадратни метра разгъната площ, която включва голяма зелена площ. Методистите има около 70 междублокови пространства лаборатории, съвременни експериментални и клинични агенции, така че студентите да приложат на практика знанията, придобити в класната стая, както и библиотеките и залите разпределени в три кампуса на университета.

Местоположения

  • São Paulo

    São Paulo, Бразилия

Програми

Въпроси