Keystone logo
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Представление

UNISANTA: НАЙ-ГОЛЯМОТО БРЕГА UNIVERSITY Paulista

Включено в избрана група от Excellence институции за висше образование на Министерството на образованието (MEC), Университет Санта Чечилия в (Unisanta) потвърждава качеството на тяхната педагогическа проект на университетско и следдипломно, неговата инфраструктура и брилянтния изпълнението на тяхната активни учители, студенти, възпитаници и персонал. Само 9% от бразилски университети са част от тази група.

От 1961 г., скромната училището обърна постепенно в Комплекс Образователна Санта Чечилия, най-старият от Сантос и един от най-важните в страната, с около 15 000 студенти, от детската градина до следдипломно и около 100 хиляда квадратни метра застроена площ.

В момента, в Университета предлага 37 бакалавърски курсове, включително традиционна и кратко (в класна стая и разстояние) и множество курсове на разширение, по-широк смисъл, MBA и майстори, одобрени единодушно от пелерини: екологията и крайбрежните системи и професионалистите в Машиностроене.

Двамата майстори отговарят на настоящите нужди на страната. Учителят по екология, в областта на околната среда и устойчивото развитие, както и инженеринг, има за цел да обучава инженери за все по-сложните изисквания на предварително сол и други перспективни сектори на икономиката на бразилската икономика.

Но опитът от Unisanta капитана на терена е по-рано, чрез партньорства с реномирани институции като споразумението за междуведомствена с политехнически училище за USP и институциите на ЕС.

Местоположения

  • Santos Dumont

    Rua Oswaldo Cruz, 277 Boqueirão - Santos/SP, , Santos Dumont

    Въпроси