Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Представление

Ангажиментът за регионално развитие, направено от университета Vale направи Rio Doce (Univale) е отразено в неговите дейности. Daily, Univale работи, за да се срещне нуждите на общността, потвърждавайки своята идентичност College Общността. Ето как тя се квалифицира като партньор на местно производствения сектор за насърчаване на социално, икономическа и екологична устойчивост.

От създаването си през 1967 г., когато все още беше Univale Minas ембрион технологичен институт (MIT), Пърсивал Farquhar Foundation (FPF) присъства в историята на сградата на института за висше образование (РИОКОЗ). The Univale отразява постигането на желания мечтата за дълго пионери, които, с очите на бъдещето, са били в състояние да даде на консолидирана университет в регионален сценарий.

Преподаването, изследванията и Extension са в основата на Univale, че винаги се фокусира върху обучението на квалифицирани работници за пазара на труда. Предлагането на академична структура в съответствие с тази цел, на Univale поддържа повече от 27 бакалавърски програми, като предлага удължаване на курсове и завършват широкия смисъл на думата.

The Univale все още има две магистърски програми. В MSC в биологичните науки, която стартира през 2005 г., има за своя район на концентрация имунопатология на инфекциозни и паразитни болести. Но Господарят на Spatial интегрирано управление отразява авангардна визия на Univale чрез новаторска интердисциплинарен подход и уникалното в страната, стартира през 2008 година.

Винаги внимателно към регионалните нужди, е насърчаване Univale университет на спортни и културно образование, винаги са били приоритет на регионалните аспекти за насърчаване на растежа. С проекти и програми за действие на Общността и услуги, на Univale допринася за изграждането на път, който води до трансформация на реалността.

Местоположения

Местоположения
  • Governador Valadares

    Rua Juiz de Paz José Lemos, 279 - Bairro Vila Bretas - CEP: 35030-260, , Governador Valadares

    Въпроси