Keystone logo
Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Представление

история

Основана през 1965 г., UNINCOR започна като Философски факултет, науките и писма и през 1975 г. премина Висшия институт на науките, писма и изкуства Три сърца - Incor.

Първите курсове са създадени в края на 1967 г. от Становище 263/67 и започва да работи в началото на 1968. От този момент нататък, със създаването на нови курсове и признаването на качеството на тези, които вече са били обучавани в институцията, на Incor се е утвърдила като една важна институция на Южна училище на мините.

Верен на законите на спонсора си, той се утвърждава като един истински дом за обучение, винаги се постави в услуга на цялата регионална общност. Като пряко следствие от тяхното призвание общност, на 7 септември, 1990 г., бившият Фондация Tricordiana променя името си на Фондация Tricordiana на образованието на Общността, с цел насърчаване на непрекъснатото образование чрез обучението, научните изследвания и разширение.

С търсенето на нови програми и разширяване на института през 1998 г., той установил университет Вале до Rio Verde - UNINCOR, базирана в три сърца. Постепенно реализирани кампуса на Caxambu и Сао Гонсало се Sapucaí и Betim единици, Бело Оризонте, Itaguara, Ибирите и ал де Минас, всички намиращи се в държавата на Минас Жерайс.

От 2013 университета е подложен на етап на преструктуриране, което удължава и укрепва концепцията за висше образование. В момента, в допълнение към централата в три сърца, в южната част на Минас Жерайс, UNINCOR има кампуси в ал де Минас, Бело Оризонте и Betim разширяване на възможностите за тези, които търсят достъп до висше образование.

С партньорството и на интереса на образователна група, която пое институция, университет е получил значителни инвестиции и подобрения за студенти, преподаватели и служители. Резултатите са в надписите на последните процеси за подбор, които са показали увеличение от 50% в търсенето на студенти, които искат да влязат в класната стая курсове, дистанционно обучение и завършил.

Гамата от университетските курсове е основен диференциал. Има повече от 20 опции в областта на здравеопазването, точна, човешка, социална и екологична. За да се улесни достъпа на заинтересованите страни, в университета, от първия период, той предлага стипендии и възможности за финансиране, които най-добре отговарят на нуждите на учениците. В допълнение към финансовата помощ - FIES институцията има споразумения с общините и бизнеса, селективни процеса чанти - UNINCOR действие, показва, приятел приятел, Prouni, Educa Повече Бразилия, искам да Exchange и Credit Pravaler.

Университетът получи миналата година от бразилския Асоциацията на специалистите по поддръжка на висшето образование, институцията Социално отговорна печат, разработен от социални действия. Тя също има курсове с много подходящи награди в областта на образованието, като печатът 3 звезди на Editora Abril. През последните оценки на Министерството на образованието, курсовете за Para Педагогика на мините, образование, медицински сестри и Медицина Три Ветеринарни Hearts и Betim на директорите получават отлични оценки, надвишаваща изисквани от ОИК.

Мисия

Популяризиране и разпространение на знания отговорно в техните области на компетентност, обучение на специалисти с високо качество, годни за пазара на труда и отдадени на живот, етика, обществото и околната среда.

Местоположения

  • Belo Horizonte

    Belo Horizonte, Бразилия

    Програми

    Въпроси