Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Представление

история

Основана през 1965 г., UNINCOR започна като Философски факултет, науките и писма и през 1975 г. премина Висшия институт на науките, писма и изкуства Три сърца - Incor.

Първите курсове са създадени в края на 1967 г. от Становище 263/67 и започва да работи в началото на 1968. От този момент нататък, със създаването на нови курсове и признаването на качеството на тези, които вече са били обучавани в институцията, на Incor се е утвърдила като една важна институция на Южна училище на мините.

Верен на законите на спонсора си, той се утвърждава като един истински дом за обучение, винаги се постави в услуга на цялата регионална общност. Като пряко следствие от тяхното призвание общност, на 7 септември, 1990 г., бившият Фондация Tricordiana променя името си на Фондация Tricordiana на образованието на Общността, с цел насърчаване на непрекъснатото образование чрез обучението, научните изследвания и разширение.

С търсенето на нови програми и разширяване на института през 1998 г., той установил университет Вале до Rio Verde - UNINCOR, базирана в три сърца. Постепенно реализирани кампуса на Caxambu и Сао Гонсало се Sapucaí и Betim единици, Бело Оризонте, Itaguara, Ибирите и ал де Минас, всички намиращи се в държавата на Минас Жерайс.

От 2013 университета е подложен на етап на преструктуриране, което удължава и укрепва концепцията за висше образование. В момента, в допълнение към централата в три сърца, в южната част на Минас Жерайс, UNINCOR има кампуси в ал де Минас, Бело Оризонте и Betim разширяване на възможностите за тези, които търсят достъп до висше образование.

С партньорството и на интереса на образователна група, която пое институция, университет е получил значителни инвестиции и подобрения за студенти, преподаватели и служители. Резултатите са в надписите на последните процеси за подбор, които са показали увеличение от 50% в търсенето на студенти, които искат да влязат в класната стая курсове, дистанционно обучение и завършил.

Гамата от университетските курсове е основен диференциал. Има повече от 20 опции в областта на здравеопазването, точна, човешка, социална и екологична. За да се улесни достъпа на заинтересованите страни, в университета, от първия период, той предлага стипендии и възможности за финансиране, които най-добре отговарят на нуждите на учениците. В допълнение към финансовата помощ - FIES институцията има споразумения с общините и бизнеса, селективни процеса чанти - UNINCOR действие, показва, приятел приятел, Prouni, Educa Повече Бразилия, искам да Exchange и Credit Pravaler.

Университетът получи миналата година от бразилския Асоциацията на специалистите по поддръжка на висшето образование, институцията Социално отговорна печат, разработен от социални действия. Тя също има курсове с много подходящи награди в областта на образованието, като печатът 3 звезди на Editora Abril. През последните оценки на Министерството на образованието, курсовете за Para Педагогика на мините, образование, медицински сестри и Медицина Три Ветеринарни Hearts и Betim на директорите получават отлични оценки, надвишаваща изисквани от ОИК.

Мисия

Популяризиране и разпространение на знания отговорно в техните области на компетентност, обучение на специалисти с високо качество, годни за пазара на труда и отдадени на живот, етика, обществото и околната среда.

Местоположения

Местоположения
  • Belo Horizonte

    Belo Horizonte, Бразилия

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси