Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University at Albany

University at Albany

University at Albany

Представление

Това е University at Albany

Обявен за един от „Най-добрите колежи в Америка“ от списание „Форбс“, тук ще научите, ще живеете, ще процъфтявате и ще успеете. Това е съвършенство - с изключителна стойност.

Разположен в столицата на Ню Йорк, University at Albany е водещият публичен изследователски университет в столичния регион и предлага на повече от 17 000 студенти широките възможности на голям университет в среда, създадена да насърчи индивидуалния успех.

University at Albany","author_url":"","source":""}" />

150679_Albanyentryplaza

Академични постижения

Вашият успех е наш приоритет No1. Това означава, че ще съставите своето резюме, преди дори да сте завършили - подготвяйки ви за където и да ви отведе животът.

Ще избирате измежду над 50 бакалавърски специалности и над 150 магистърски програми, които ви подготвят за успех в широк спектър от области.

Във всяка област на обучение ще бъдете инструктирани от факултета, които са учени от световна класа и учители - много от тях активно се занимават с изследвания за подобряване на живота, които допринасят в пълна степен за общественото благо. Като наставници те предлагат многобройни възможности за студентско проучване както на бакалавърско ниво, така и на ниво завършил, което ви вдъхновява да усъвършенствате уменията и стремежите си.

 • # 77 Топ публични колежи в САЩ - 2021 (Американски новини и световен доклад)
 • # 32 на североизток. Най-добър взрив за колежите на Бък - 2020 (ежемесечно във Вашингтон)
 • # 61 Класиране от горе до долу на публичните колежи в САЩ - 2020 (Business First)
 • # 88 Най-добрите американски колежи - 2019 (Forbes)

Национално популярни програми

Превъзходството на образованието в UAlbany се признава от много независими източници. UAlbany е класиран сред най-добрите университети в „Най-добрите публични колежи на Америка“ на Форбс, а US News & World Report последователно класира много от нашите дипломирани програми сред първите 50 в САЩ, включително клинична психология, наказателно правосъдие, библиотека и информация изследвания, обществени дела, обществено здраве, социология и социална работа.

 • # 1 Държавно училище за образование в Ню Йорк (US News & World Report - 2021)
 • # 19 Най-добри дипломирани програми за връзки с обществеността за 2020 г. (Американски новини и световен доклад)
 • # 46 Най-добри висши училища за обществено здраве 2019 (Американски новини и световен доклад)
 • # 2 Най-добри висши училища за криминология - 2018 (Американски новини и световен доклад)

Ангажимент към многообразието

University at Albany се ангажира да поддържа среда, богата на разнообразие и приобщаване, където всички членове на нашата общност се третират с достойнство и уважение. Ние осъзнаваме, че това е пътуване, но вярваме, че като работим заедно, можем активно да се ангажираме, за да идентифицираме приложими елементи, насочени към проблемите на климата в кампуса.

 • Изтъкнат като национален лидер в развитието на расовата справедливост - 2020 (образователен тръст)
 • Национална награда за разнообразие „HEED“ 2018, 2019, 2020 (INSIGHT into Diversity Magazine)

Подготовка на кариерата

UAlbany ви подготвя за кариера в широк спектър от професии и постъпване в най-добрите висши, юридически или медицински училища. Ще имате достъп до стажове и подготовка за кариера в бизнеса на Fortune 500 и във всяка област, плюс опции за ранно осигуряване с медицински център Олбани и уникално партньорство с юридическото училище в Олбани Последните допълнения към нашите академични предложения включват някои от най-търсените програми днес, като компютърно инженерство, вътрешна сигурност, готовност за извънредни ситуации, цифрова криминалистика, регулиране на финансовите пазари и обществено здраве.

 • Топ 7% с най-добри резултати в социалната мобилност - 2021 г. (US News & World Report)
 • Топ 12% Топ национални университети въз основа на принос към общественото благо - 2020 (Вашингтон Месечно)
 • Топ 6% Топ асансьори за социална мобилност - 2020 (Реформа на образованието сега)
 • Топ 2% индекс за социална мобилност във висшето образование 2020 (CollegeNET)

Стратегическо местоположение

Столичният регион на щата Ню Йорк има най-висок процент на заетост в щата Ню Йорк и е дом на оживени индустрии като правителството, технологиите, бизнеса, здравеопазването и образованието. Местоположението на университета ви предоставя неограничени възможности за стажове и обществени услуги, чрез които ще натрупате опит, ще тествате уменията си и ще се подготвите за стартиране на успешна кариера.

Три различни кампуса, множество възможности

Кампусът в Uptown

Основният кампус на университета, разположен на 1400 Washington Avenue в Олбани, е проектиран през 1961-62 г. от известния американски архитект Едуард Дюрел Стоун. Кампусът отразява фирмения стил на Стоун, смел унифициран дизайн, изразен от неговите кули, куполи, фонтани, извисяващи се колонади и широки сенници. Резултатът е драстично различен от разпръснатите сгради и различните архитектурни стилове на повечето традиционни университетски кампуси.

Постоянният поток от ново строителство разшири кампуса Uptown през последното десетилетие, добавяйки нови научни и художествени съоръжения и административни сгради. Нов дом за Училището по бизнес получи LEED златен рейтинг от Американския съвет за зелено строителство, който беше открит през есента на 2013 г. Разширението и основните ремонти напълно обновиха Входната площада на университета, основната чешма, 20-етажния Карион и Campus Center.

Кампусът Uptown разполага и с Център за сценични изкуства, разполагащ с няколко театъра, рецитални зали и учебни пространства за репетиции; Университетския художествен музей, един от най-добрите регионални музеи в североизточната част; и Нюйоркския държавен писателски институт, широка образователна база за читатели и писатели, популяризиращи литературните изкуства. Други специални съоръжения в кампуса Uptown включват метеорологична лаборатория на Националната метеорологична служба, линеен ускорител за физически изследвания и авангарден център за данни, който поддържа високопроизводителни изчисления и мрежи. Центърът на студентската дейност е Campus Center, който включва фоайета, заседателни и трапезарии, бална зала, кафене, банкови съоръжения, магазин за удобства, книжарница Barnes & Noble и разнообразие от опции за бързо и здравословно хранене .

жилище

Във всяка от четирите квадратури за пребиваване в кампуса Uptown се помещават приблизително 1200 студенти и включва осем, триетажни зали и 23-етажна кула. Всяка четворка включва шезлонги и зони за отдих, а три четворки съдържат заведения за хранене. В близост до апартаментите Freedom се живее в апартамент, а Empire Commons предлага едностаен апартамент за 1200 студенти. Liberty Terrace, архитектурно отличен, екологичен жилищен комплекс, предлага още 500 легла в стил апартамент. Жилището се предлага и на Alumni Quad, разположен в близост до кампуса в центъра.

Спортни съоръжения

Външните съоръжения за отдих включват осветени тенис кортове, игрища за баскетбол и волейбол и няколко многофункционални зони за игра и интрамурал, включително Alumni Turf Field, дом на отбора по хокей на поле на UAlbany. John Fallon Field, посветен на лакрос за мъже и жени от UAlbany, има капацитет от 2500 места. Стадионът „Том и Мери Кейси“ с 8 500 места, дом на футбол и футбол за мъже и жени, беше открит през есента на 2013 г. На следващата година UAlbany отвори новото домашно място за програмата за лекоатлетическо първенство на училището. Разполага с деветлентова повърхност на пистата и пълна реконструкция на естествената тревна площ за полеви събития.

Вътрешните спортни съоръжения са доминирани от SEFCU Arena. С капацитет за сядане на арената от близо 4800, съоръжението е дом на баскетбол на NCAA Division I Great Dane и също така разполага с писта за бягане, модерен фитнес център, напълно оборудван комплекс за спортни тренировки с джакузита и друго рехабилитационно оборудване, две основни съблекални, и няколко по-малки съблекални за екип. Всички съоръжения са достъпни за хора с увреждания и имат обособени места за сядане за инвалиди. Центърът за физическо възпитание включва басейн, съблекални, зали за тежести и борба, танцово студио и игрища за баскетбол, хандбал и скуош.

Центърът на кампуса

Кампусът в центъра на града, разположен на 135 Western Avenue в Олбани, е класически комплекс в грузински стил, който е служил от 1909-66 г. като основен кампус. Наскоро реновиран, в него се помещават Рокфелерският колеж по обществени отношения и политика, Училището по наказателно правосъдие, Училището за социални грижи и Колежът по инженерни и приложни науки.

Кампусът на здравните науки

Campus Health Sciences, бивш фармацевтичен комплекс, закупен през 1996 г. и разположен в One University Place в Rensselaer, е един от процъфтяващите изследователски и високотехнологични центрове в региона. Неговата академична котва е Училището за обществено здраве, а неговите изследователски съоръжения включват Центъра за изследване на рака, дом на Gen * NY * Sis Center за върхови постижения в геномиката на рака, и Центъра за функционална геномика.

152019_151855_20190509_podium-tulips__MG_2936.jpg

Характеристики на кампуса

Три различни кампуса, множество възможности

Кампусът Uptown

Основният кампус на университета, разположен на 1400 Washington Avenue в Олбани, е проектиран през 1961-62 г. от известния американски архитект Едуард Дъръл Стоун. Кампусът отразява характерния стил на Стоун на смел единен дизайн, изразен от неговите кули, куполи, фонтани, извисяващи се колонади и широк навес. Резултатът е драстично различен от разпръснатите сгради и различни архитектурни стилове на повечето традиционни университетски кампуси.

Последователният поток от ново строителство разшири кампуса Uptown през последното десетилетие, добавяйки нови научни и художествени съоръжения и административни сгради. Нов дом за Училището по бизнес получи златен рейтинг LEED от Съвета за зелено строителство на САЩ, който отвори врати през есента на 2013 г. Разширяването и основните ремонти напълно обновиха входния площад на университета, главния фонтан, 20-етажния Carillon и Кампус център.

В Uptown Campus също има Център за сценични изкуства, който може да се похвали с няколко театъра, рецитални зали и пространство за репетиции; Университетския музей на изкуствата, един от най-добрите регионални музеи в североизточната част; и Нюйоркския щатски институт на писателите, широка образователна база за читатели и студенти по писане, популяризиращи литературните изкуства. Други специални съоръжения в Uptown Campus включват метеорологична лаборатория на Националната метеорологична лаборатория, линеен ускорител за физически изследвания и авангарден център за данни, който поддържа високопроизводителни изчисления и работа в мрежа. Центърът на студентската дейност е Campus Center, който включва салони, зали за срещи и трапезарии, бална зала, кафене, банкови съоръжения, магазин за смесени стоки, книжарница Barnes & Noble и разнообразие от опции за бързо хранене и здравословна храна .

Жилища

Всеки от четирите жилищни четворки в Uptown Campus приютява приблизително 1200 студенти и включва осем триетажни зали и 23-етажна кула. Всеки четириместник включва шезлонги и зони за отдих, а три четириакада съдържат заведения за хранене. В Nearby Freedom Apartments има жилище в стил апартамент, а Empire Commons предлага единична стая в апартаментен стил за 1200 студенти. Liberty Terrace, отличен с архитектурни награди, екологичен жилищен комплекс, предлага още 500 легла в апартаментен стил. Предлага се и жилище в Alumni Quad, разположен близо до кампуса в центъра.

Спортни съоръжения

Съоръженията за отдих на открито включват осветени тенис кортове, баскетболни и волейболни игрища, както и няколко многофункционални игрални и вътрешни зони, включително Alumni Turf Field, дом на отбора на UAlbany по хокей на трева. John Fallon Field, посветен на лакроса за мъже и жени на UAlbany, има капацитет от 2500 места. Стадионът „Том и Мери Кейси“ с 8500 места, дом на футбол и мъжки и женски футбол, беше открит през есента на 2013 г. На следващата година UAlbany откри новото домашно място за програмата на училището за шампионат по лека атлетика. Той разполага с настилка на пистата с девет ленти и цялостно възстановяване на естествената тревна площ за полеви събития.

Спортните съоръжения на закрито са доминирани от SEFCU Arena. С капацитет на арена от близо 4800 места, съоръжението е дом на NCAA, дивизия I, баскетболен дог, а също така разполага с писта за бягане, модерен фитнес център, напълно оборудван спортен тренировъчен комплекс с джакузи и друго рехабилитационно оборудване, две основни съблекални, и няколко по-малки съблекални за отбори. Всички съоръжения са достъпни за хора с увреждания и имат обособени места за сядане за зрители с увреждания. Центърът за физическо възпитание включва басейн, съблекални, зали за тежести и борба, студио за танци и игрища за баскетбол, хандбал и скуош.

Кампусът в центъра

Downtown Campus, разположен на 135 Western Avenue в Олбани, е класически комплекс в грузински стил, който е служил от 1909-66 като основен кампус. Наскоро реновиран, в него се помещават Колежът по обществени въпроси и политика Рокфелер, Училището по наказателно правосъдие, Училището по социално подпомагане и Колежът по инженерство и приложни науки.

Кампусът по здравни науки

Кампусът за здравни науки, бивш фармацевтичен комплекс, закупен през 1996 г. и разположен в One University Place в Rensselaer, е един от процъфтяващите в региона научноизследователски и високотехнологични центрове. Неговата академична котва е Училището по обществено здраве, а неговите изследователски съоръжения включват Центъра за изследване на рака, дом на Центъра за върхови постижения в геномиката на рака Gen*NY*Sis и Центъра за функционална геномика.

  Класации

  • #77 Най-добрите държавни колежи в САЩ - 2021 г. (US News & World Report)
  • № 32 на североизток. Най-добър взрив за колежите Buck – 2020 г. (Месечник на Вашингтон)
  • #61 Класация отгоре до дъното на държавните колежи в САЩ - 2020 г. (Бизнесът на първо място)
  • #88 Най-добрите колежи в Америка - 2019 (Forbes)

  • №1 Държавно училище за образование в Ню Йорк (US News & World Report - 2021)
  • #19 Най-добри програми по връзки с обществеността за 2020 г. (US News & World Report)
  • #46 Най-добри висши училища по обществено здравеопазване 2019 (US News & World Report)
  • #2 Топ висши училища по криминология - 2018 г. (US News & World Report)

  Местоположения

  • Albany

   1400 Washington Avenue, Albany, NY 12222, 12222, Albany

   Въпроси