© University College Absalon, Photo by: Alex Tran
University College Absalon

University College Absalon

University College Absalon

Представление

В Absalon предлагаме професионални бакалавърски програми в няколко кампуса в региона на датски студенти, както и на международни студенти.

Нашите програми включват социална работа, биоинженерство, медицински сестри и преподаване, а нашите кампуси са разположени в седем града, в които се обучават над 9000 студенти.

За международни студенти предлагаме две програми за пълна степен:

 • Бакалавър по инженерство по биотехнологии
 • Международна диплома за отличие по преподаване

Всички бакалавърски програми се основават на някои от крайъгълните камъни на скандинавския начин на живот, като образование за всички и приложни изследвания.

Но уникалното в нашите програми е, че наблягаме на силната връзка между изследванията и практическото ноу-хау.

Нашите програми работят в тясно сътрудничество с професиите, за които се обучават учениците, давайки им теория в класната стая, както и практическа практика.

Това гарантира висококачествени възможности за стаж и постоянно развитие на нашите програми, предоставяйки на завършилите уменията, необходими за присъединяване към непрекъснато променящия се пазар на труда.

Като международен студент вие ще се присъедините и ще изживеете датския студентски живот тук в Absalon, където ние се ангажираме да обучаваме студентите да достигнат професионални квалификации, както и лични компетенции.

Студентите ще участват както в групова работа, така и в класна стая с лектори в горната част на своята област. Ние учим в малки концентрирани общности в най-съвременни съоръжения и никога няма да бъдете просто номер в Absalon.

Навсякъде се говори английски, така че винаги ще има кой да отговори на вашите въпроси.

Студентите ще се докоснат до простия и безопасен, но забавен и уютен скандинавски начин на живот, заобиколен от живописната скандинавска природа, която например ни вдъхнови да станем една от водещите нации в света, когато става въпрос за устойчив живот.

Ежедневието в Absalon е известно със своята приятелска и неформална атмосфера, където студенти и персонал работят заедно, за да създадат вдъхновяваща и професионална среда.

И винаги имаме място за чуждестранни студенти, готови да учат и да изпитат повече.

Местоположения

Местоположения
 • Kalundborg

  Campus Kalundborg,4, 4400, Kalundborg

  • facebook
  • instagram
  • youtube
 • Vordingborg

  Sdr. Stationsvej 30, 4200, Vordingborg

  • facebook
  • instagram
  • youtube

Въпроси