Keystone logo
University College Isle of Man

University College Isle of Man

University College Isle of Man

Представление

UCM има дългогодишна репутация за високи постижения в обучението и образованието на Острова. Горди сме, че през годините сме вдъхновявали, предизвиквали и упълномощавали нашите ученици да оказват положително въздействие върху света около тях.

Ние предлагаме широка гама от курсове, които включват академични, професионални и професионални възможности, както и отдих и отдих.

14-16 ПРОГРАМА

Целта на тази програма е да даде възможност на учениците от 14 до 16 години да придобият по-добро разбиране за професионалното образование и възможностите за кариера, които са на разположение на острова. Сътрудничим си с местните училища, за да насърчим и дадем възможност за напредък в образованието сред младите хора. Учениците посещават колеж за половин ден в седмицата в продължение на две години. За повече информация, моля, вижте нашето Ръководство 14-16 за 2021 г.

ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Нашите курсове за допълнително образование обхващат широк спектър от предметни области, включително: строителство, бизнес, администрация и информационни технологии; изкуство, дизайн и медии; инженеринг и производство на моторни превозни средства; фризьорство и козметична терапия; здравеопазване; грижи за деца; гостоприемство и кетъринг; компютри и ИТ; общи изследвания и спорт. За повече информация, моля, вижте нашето Ръководство за допълнително образование и страница за допълнително образование.

ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Нашите разпоредби за висше образование включват HNC, HND и MBA. Курсовете на степен се предлагат съвместно с Университета в Честър. Моля, вижте нашето Ръководство за висше образование или нашата страница за висше образование за повече информация.

ЧАЖНИЦА

Работим заедно с местни работодатели, за да осигурим програми за чиракуване , които обхващат почти всички сектори на острова. Тези схеми са разработени с оглед на учениците и работодателите, като гарантират, че уменията, придобити по време на чиракуване, не само подпомагат работодателите, но и осигуряват на чирака уменията и знанията, необходими за напредъка им в кариерата. За повече информация, моля, посетете нашата страница за стажове.

УСЛУГИ ЗА БИЗНЕС

Ние също така предлагаме широка гама от курсове в много предметни области с цел подпомагане на сътрудничеството с бизнеса от целия остров. Ние предлагаме на бизнеса следното:

Основни курсове за обучение на бизнес услуги. Това обхваща бизнес предприятия; спазване и законодателство; здраве, грижи и благосъстояние; технически и опитни курсове за строителни предприемачи.

Обучение по поръчка.

Използване на нашите съоръжения и услуги.

Възможности за научни изследвания.

Достъп до безвъзмездни средства и информация за финансиране.

Моля, вижте нашата страница за услуги за бизнес за повече подробности.

СВОБОДА

Нашето Ръководство за курсове за свободно време описва над 200 курса за възрастни, които обхващат голямо разнообразие от теми, включително: бизнес и технологии; готварство и украса на торти; творчески изкуства; общ интерес; здраве и благополучие; и езици.

Моля, вижте нашето НОВО ръководство за курсове за свободно време за 2020/2021 или разгледайте нашата страница за свободно време за повече подробности.

ЗАТВОРЕНО ОБРАЗОВАНИЕ

Ние сме отговорни за осигуряването на образование в затвора на остров Ман. Целта на затворническото образование е да намали нивата на повторно нарушение чрез изучаване и развитие на ключови академични умения, които осигуряват ценни прехвърляеми знания при търсене на работа след освобождаване. Индивидуалният учебен план на всеки ученик се фокусира върху успешното презаселване и ги насърчава да допринесат продуктивно за обществото.

ИЗПИТНА УСЛУГА

Ние контролираме всички елементи на процеса на изпити в UCM, от регистрация до сертифициране, за да осигурим гладко и без стрес изпита за всички наши студенти в различните курсове и учебни програми. За повече информация, моля, вижте нашата страница за изпитни услуги.

Местоположения

  • Douglas

    Homefield Road, IM2 6RB, Douglas

    Въпроси