University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

University College Lillebælt / UCL University College

Представление

UCL University College е сливането между Business Academy Lillebaelt и University College Lillebaelt. Университетският колеж на UCL осигурява талантлива работна сила и предлага по-високо и продължаващо образование и приложни изследвания на различни крайни потребители.

UCL University College е регионална институция за висше образование с кампуси в Оденсе, Свендборг, Вайле, Джелинг и Фредерисия (сателит).

Има повече от 10 000 студенти и около 1000 служители. UCL University College е 1 от 6 университетски колежа в Дания и е третият по големина.

Той предлага повече от 40 академични и професионални програми за висше образование (AP-степенни програми, професионални BA програми и BA Top Up програми) в рамките на бизнес, технологии и сгради, образование и социални науки и здравни науки.

Всички програми се характеризират като проучвания от първи цикъл в рамките на Европейската рамка за качество, нива 5 и 6.

Всеки ден Университетският колеж на UCL си сътрудничи тясно с национални и международни работни места и институции по отношение на стажове и проекти за студенти, приложни изследвания, центрове за върхови постижения и продължаващо професионално развитие и организационно развитие.

UCL University College предлага непрекъснато професионално развитие, насочено към професионалисти в много области, например анимация, технологии, образование (теория и практика), здравеопазване и управление в частни и публични организации.

Местоположения

Местоположения
 • Odense

  Blangstedgårdsvej,4, 5220, Odense

  • Vejle

   Vestre Engvej,51C, 7100, Vejle

   • Jelling

    Stationsvej,4, 7300, Jelling

    • Svendborg

     Klostervænget,2-4, 5700, Svendborg

     Въпроси