University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

University College Of Technology Sarawak

Представление

Добре дошли в University College Of Technology Sarawak , една от новите породи технологично базирани университети в страната. Основан през 2013 г., University College Of Technology Sarawak е единственият университет, който е изцяло собственост на правителството на щата Саравак.

Разположен в сърцето на Борнео, University College Of Technology Sarawak предлага широка гама от професионални и свързани с индустрията академични програми, които са от значение за уникалните изисквания на Sarawak в частност и Малайзия като цяло. Поради това се гордеем, че сме признати за единствения „отгледан в дома“ университет за ТПОО в Саравак с цел да създадем образован и висококвалифициран човешки капитал за новите и нововъзникващи индустрии.

University College Of Technology Sarawak се гордее и с това, че единственият университет в света е удостоен с престижните рейтинги Platinum в Green Building Index (GBI) за дизайна на кампуса си за насърчаване на устойчивостта в застроената среда и използването на енергия. Дизайнът на кампуса е много впечатляващ, зашеметяващо красив и забележително грандиозен. Тази модерна обстановка в заграждението на тропическите гори и природата ще осигури най-благоприятната учебна среда за нашите ученици.

Местоположения

  • Sibu

    Persiaran Brooke, 96000, Sibu

    Въпроси