Keystone logo
University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

University of Alaska Southeast

Представление

University of Alaska Southeast се възползва от местоположението ни в националната гора Tongass в Югоизточна Аляска за изучаване на науките и хуманитарните науки.

University of Alaska Southeast предлага както онлайн, така и програми в университета в областта на науките, включително морска биология, английски език, социални науки, либерални изкуства, бизнес, образование, строителство, енергийни технологии, рибарство, морско обучение, здравни науки и др.

Всички University of Alaska Southeast кампуси University of Alaska Southeast са в крайбрежни океански общности; много от нашите програми се възползват от нашите места за морско и морско обучение и възможности за кариера.

Джуно предлага жилища и традиционен опит в кампуса, както и курсове в университета и онлайн. С ученически дейности, клубове, център за отдих и жилищни зали и апартаменти животът в кампуса на Джуно може да се счита за сравним с посещаването на малък частен колеж.

Ketchikan предлага курсове в университета и онлайн и е дом University of Alaska Southeast морски център за обучение на University of Alaska Southeast .

Sitka предлага курсове в университета и онлайн. Програмите за подпис в кампуса на Ситка включват медицински сестри, риболов и строителство.

Местоположения

  • Juneau

    Auke Lake Way,11066, 99801, Juneau

    Въпроси