Keystone logo
University of Alberta Бакалавър по компютърно инженерство Опция за проектиране на наноразмерни системи Кооперация
University of Alberta

Бакалавър по компютърно инженерство Опция за проектиране на наноразмерни системи Кооперация

Edmonton, Канада

5 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Защо да използвате опцията за проектиране на наноразмерни системи в компютърното инженерство? (Кооперативен)

Тази програма ви дава възможност да се съсредоточите върху нововъзникващата област на нанотехнологиите, като ви дава въведение в процесите, свързани с производството на интегрални схеми с наноразмер и в проектирането на инструментите, необходими за масовото производство на наноразмерни системи.

University of Alberta е лидер в областта на нанотехнологиите и наномащабното инженерство. Ние сме дом на Съоръжението за микрообработка и нанопроизводство NanoFAB, Интегрираното изследователско съоръжение за наносистеми и Изследователския център по нанотехнологии.

Тази опция се приема като част от степен на компютърно инженерство.

Кооперативна опция

Тази степен може да се приеме като програма за кооперация (кооперативно образование). Чрез програмата Co-op ще имате възможност да завършите платени, контролирани условия на работа през цялата си степен. Кооперативните програми са чудесен начин да предизвикате себе си, да придобиете подходящ трудов опит и да направите връзки с индустрията, преди да завършите!

Повечето кооперативни програми включват пет работни срока с продължителност четири месеца всеки, в допълнение към обичайните осем срокове (четири години) на редовно обучение. Следователно кооперативните програми изискват пет години за завършване.

Защо да учите инженерство в University of Alberta ?

Инженерният факултет е широко признат като едно от най-добрите инженерни училища в Канада, с световноизвестни преподаватели, най-съвременни лаборатории и учебни пространства и високоспециализирани съоръжения и области на научни изследвания.

През цялата си степен ще имате възможност да натрупате практически опит, да участвате в научни изследвания и да допринасяте за екипни проекти както в класната стая, така и извън нея.

Ние сме централно разположени в сърцето на западната канадска индустрия за енергия и ресурси, със силни връзки с промишлеността и несравними възможности за намиране на работа.

Моля, обърнете внимание: Ако кандидатствате директно от гимназия, трябва да кандидатствате за квалификационната първа година на инженерството. След като завършите първата си година, ще имате възможност да изберете конкретна образователна програма.

Приемане

Кариерни възможности

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси

Подобни курсове