University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

University of Applied Sciences in Wałcz

Представление

В Университета за приложни науки в Walcz е по-висока образователна институция, която е основана на 1 юли 2004 г. Оттогава, професионалисти са били образовани тук.

PWSZ в Walcz предлага пълен работен ден и задочна бакалавърска и инженерни програми с продължителност 6 или 7 семестъра. Има следните програми, извършвани ние можем да предложим на сътрудничеството в рамките на: A седем семестър бакалавърска програма по мениджмънт и производство Engineering, с четири специалности, които да избирате:

 1. Индустриален логистичен
 2. Програмиране за машини и технологични устройства
 3. Управление на автоматизирани системи за производство

Шест семестър бакалавърска програма Педагогика предлага четири специалности:

 1. педагогика с ранен - ​​училищното образование се фокусира върху обучението на учители за интегрирано предучилищна възраст или основно образование,
 2. ранно образование и специална педагогика - подготвя педагози могат да работят с малки деца с нарушения в развитието или в риск от увреждания.
 3. педагогика на деца и грижи за младежта и ресоциализация фокусира върху обучението на социални работници в състояние да се справят с трудни юноши и младежи,
 4. педагогика на грижи за възрастни хора и geragogy (eldergogy) се фокусира върху обучението на социални работници в състояние да се справят с всички трудности на живота и сложност относно възрастните хора

Шест семестър бакалавърска програма Физическо възпитание предлага две специалности:

 1. Лична сигурност и защита имот
 2. Физическо преподаване образование с допълнителна специализация в оздравителни упражнения.

Шест семестър бакалавърска програма Финанси и счетоводство предлага специалитети:

 1. банкиране
 2. д-Финанс
 3. управление Публична администрация
 4. Счетоводство за мениджъри

Шест семестър бакалавърска програма Информационни технологии за бизнес и администрация предлага специалитети:

 1. За Интернет технологии
 2. Информационни системи за управление

Шест семестър бакалавърска програма администрация предлага специалитети:

 1. Местна администрация правителство
 2. Администрация за обществен и националната сигурност

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

PWSZ в Walcz се развива динамично още от самото начало и въпреки неговата "млада възраст", се превърна във водещ висше учебно заведение в региона. Нашите служители са от реномирани университети и колежи от цял ​​Полша. Колежът се намира в два строителни комплекси; нео-готическа сграда от началото на 20-ти век, и бившите казарми се разпространи на площ от 4,6586 хектара. офис на Ректора, офиси и други органи и административни офиси, както и компютърна зала, някои лекционни зали и аулата са разположени в историческия, нео-готическа сграда. Повечето от редовните часове и лекциите се провеждат в бившите казарми на армията, които са били модернизирани и пригодени за учебни цели. Класните стаи и лекционни са на висок стандарт и са оборудвани с висококачествени мултимедийни съоръжения. Тъй като качеството на преподаване е приоритет в PWSZ в Walcz, лаборатории и класове се обучават в малки групи и с използването на съвременни техники.

Средствата главната библиотека са отворени за студенти и членове на персонала. Всички Библиотека материал се съдържа в онлайн каталози. Има Кариери Office, както и студентски съюз и научни студентски групи, работещи в училището. Учениците могат да развиват своите страсти и интереси. По време на проучванията, те също придобиват практически умения чрез участие в стажантски и стажантски програми. През проучванията внимание се отделя както на теоретични знания и практически умения, благодарение на които, нашите възпитаници са търсени от работодателите.

PWSZ участва в Европейския Учене през целия живот Еразъм; а през 2007 г. то е било предоставено на Еразъм карта.

Всички класове и кредити, получени по време на проучванията на PWSZ в Walcz се превръщат в ECTS (Европейска система за трансфер на кредити) точки, благодарение на което има възможност за обмен на студенти с партньорските университети и училища.

Добро качество на образованието е приоритет в PWSZ, които училището за амбициозни, добросъвестни и надарени хора прави. Ние гарантираме високи образователни стандарти и да даде възможност за постигане на конкретни цели. Специалности и специалитети в PWSZ в Walcz улесни преследването на успешна кариера на атрактивни работни места в Полша и в чужбина. Налице е достъпно за студентите общежитие; и, благодарение на Кариери офис, ние можем да предложим частни зали.

Локализация

Градът на Walcz се намира близо до полско-германската граница (150 км.) И се пресича от основните комуникационни пътища; от граничните пунктове в Шчечин и Świnoujście до Бидгошч, Варшава и furtherto източната граница (route10) от граничните пунктове в Świecko и Слубице (Франкфурт) до Гданск, Elbląg и допълнително до Калининград (маршрут 22) от Силезия, Познан до Колобжег и Кошалин ( маршрут 178) Walcz се намира в центъра на Wałeckie Lake Distric на (Великополско Wałeckie), красив район на 150 езера. Самият град е разположен между две езера, с допълнителни малки езера, пръснати наоколо. Walcz е заобиколен от буйни, вековни гори с няколко природни забележителности. Цялата Езерната област е под екологична защита.

Туристът, спорт и екологични удобства на града го прави идеалното място за любителите на природата и активни хора правят. Walcz и околностите му предлагат идеални условия за всяка форма на туристическа дейност; ходене, колоездене, конна езда, ветроходство или кану.

Центърът Централна Sports - Olympic Games Подготовка Центърът се намира в града. Атлети от цялата страна идват тук за спортни мероприятия. PWSZ студенти също практикуват в Централна спортен център.

Walcz

Местоположения

Местоположения
 • Walcz

  Rektorat (Rector's Office) Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu ul. Bydgoska 50, 78-600, Walcz

  Въпроси