University Of Colima

University Of Colima

University Of Colima

Представление

Добре дошли в сайта на Университета на Колима, образователна институция, разположена в западната централна региона Мексико. Тук ще намерите информация за всекидневния живот, възможности за образование, академични, културни и научна инфраструктура.

Университет са се съгласили, че е време да приемат социална отговорност, а не като философия, като начин на живот, който ни позволява да предлагаме образователни услуги за насърчаване на промяна и напредък, като по този начин се допринася за изграждането на по-справедливо общество и прозрачна.

За да се постигне това, ние подновяваме нашето чувство за принадлежност към университета на студенти, преподаватели, изследователи, обслужващ персонал, администратори и служители възкресят любов и уважение към работата, която вършим и преди всичко, от институцията.

В Университета на Колима е водеща институция формиране специалисти и учени с творчески усет, иновативна, хуманистичен и силно конкурентен, извършено за хармоничното развитие на обществото, националната и международна среда.

Стратегията, която ние насърчава, за настоящето администрация енорийска, се основава на Образование за социална отговорност, която се стреми, че нашата институция може да отнеме по-силно своята социална функция в рамка за отчетност, която насърчава развитието на човека, както университетски и на самото общество. Това включва подкрепа и доверието на хората, да зачитат техните права и да се разшири пространството на своите способности, така че те могат да бъдат господари на съдбата си, за своя собствена полза и на тяхната околна среда. Ето защо, ние Ви каним да посетите този сайт, за да споделя с вас работата на нашата общност и поставя на ваше разположение пространство на комуникация с нашия университет.

А 75-годишният университет на Колима са основателни, нашият ангажимент към обществото и студенти е по-висока, защото ние живеем в епоха, където новите технологии се развиват непрекъснато, така че в Университета на Колима е решил да се подвизава в социални мрежи, за да се прекъсне бариерите на пространството и времето, постигайки подход и по-голяма хармония със студента, обществото и света.

Автобиография синтетичен

академично обучение

Ректорът е експерт-счетоводител и получава степен магистър по бизнес администрация от Университета на Колима, която кулминира в награда за Пеня Колорада.

ефективността на работата

Участвал е като вътрешен одитор в различни агенции на федералните и щатските правителства, както и в Университета на Колима. Той е служил като изследовател проф пълен работен ден във Факултета по счетоводство и администрация Campus Колима, Регионална Chief, генерален координатор административно и финансово управление и секретар на Университета на Колима.

Такси и отличия

 • Оператор, отговорен за състоянието на Мексико Колима например Свързан към Секретариата на комуникациите и транспорта програма.
 • Член на управителния съвет на Националното сдружение на System дистанционно обучение.
 • Заместник-председател на Държавната планова комисия за висше образование в държавата на Колима.
 • Пълен член на Държавната координация на Грант програма Child Support, преди PRONABES.
 • Председател на Комитета на наградите на централен район Западен на ANUIES.
 • Президентът на 1-ви. Регионална парламентарна среща, проведена от Националната асоциация и институциите на висшето образование в сътрудничество с ANUIES Central West Region и на Камарата на депутатите, който се проведе в Мансанильо, Кол 01 Юли 2013.
 • Той е удостоен с "Парламентарната медал" на Сената на Руската федерация в рамките XXII Азиатско-тихоокеанския парламентарен форум, който се проведе в Пуерто Ваярта, Халиско, януари 2014.
 • Назначаване на член на Държавния съвет на държавата на Колима трансплантации и център по трансплантации членка. Издадена от Министерството на здравеопазването и социалните грижи държавата, правителството. 10 април 2014. Колима, Кол
 • Секретар на работната маса "Предизвикателства и перспективи на висшето образование" в извънредното заседание на Регионалния Western център на Съвета ANUIES проведе в Гуанахуато на 4 юли 2014 година.

Компонент цели

Компонентът интегрира цели компонента на преподаване, научни, културни дифузия и консултантски услуги.

учението на подкомпонент, е установен като рамка за планиране и развитие на институциите, като се включат теории за социално взаимодействие, хуманистичен, бихейвиорист, cognitivist и конструктивизма, между другото, на които се основава университетското образование и служи като основа за

Местоположения

 • Colima

  Av. Universidad No. 333, Las Víboras, 28040, Colima

Въпроси