University of Delaware

University of Delaware

University of Delaware

Представление

DARE да блесне

В Университета на Делауеър е поела ангажимент за високи постижения в областта на висшето и завършил образованието, научните изследвания и услуги.

От своите корени като частна академия през 1743, днес институцията е интензивен на изследователска, технологично напреднали университет с глобално влияние. Присъедини се към нас.

Нашата Story Нашите възпитаници разказват нашата история на постижение - от първи клас, който включва три подписалите Декларацията за независимост и на подписания от Конституцията на Нобелова награда учен, а Тони, носител на наградата хореограф и текущата вицепрезидент на Съединените -членки.

Нашата отличава факултет включва международно известни писатели, учени и творци. Държавата на най-съвременните съоръжения поддържат академичната, изследователската и сервизни дейности UD си.

Campus живот е гостоприемна - обогатен с изявени гост-лектори, NCAA Division I intercollegiate атлетика, 300-плюс ангажирани студентски организации, концерти и други изкуства и културни дейности.

В допълнение към нашата жизнена главния кампус в Нюарк, UD има места в държавата - в Уилмингтън, Dover, Джорджтаун и Луис. А процъфтяваща проучване-в чужбина програма и разширяващи се международни партньорства нататъшно повишаване на образованието на нашите студенти като граждани на света.

Ангажиране с нашата общност Ангажиран, посветен, лоялен и ентусиазирани са някои от прилагателните, които описват общност на Университета на Делауеър.

Университетът играе съществена роля в град Нюарк и щата Делауеър, работещи за по-добро общността с проекти за услуги, изследвания в полза на местни агенции и индустрии, както и работа с обществеността в целия щат.

Сред най-големите предимства на университета е дълъг и оживен своята традиция на обществена услуга. В неотдавнашно национално проучване, 75 процента от UD студенти са посочили, че са участвали в обществена служба по времето, когато те са били възрастни. През 2015 г., UD е призната с Ангажираност на общността за класификация на от Фондацията Карнеги за напредък на преподаване.

UD е мястото да чуят световноизвестни лектори, насладете първокласна музика и театър, аплодира бият Сините Пилета отбори и да видим убедителни експонати, всички от които допълват богатата академичен опит.

УНИВЕРСИТЕТ Делауеър е изследователска-фокусирани УНИВЕРСИТЕТ с широк спектър от програми, структурни звена, училища, центрове и многобройните свързани организации.

Главна Campus: Нюарк, Deleware

Атлетика: 21 NCAA Division 1 екипи

Създадена: 1743

президентът: Денис Assanis

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Newark

    University of Delaware Newark, DE 19716 USA, 19716, Newark

    Въпроси