Keystone logo
University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

University of Detroit Mercy

Представление

Разнообразието на нашите ученици отразява разнообразието на региона, на който служим. Той отразява променящото се лице на света като цяло. Детройт предлага цялостно преживяване в колежа, което включва запалена социална сцена, задълбочени изследвания, подготовка в реалния живот и възможности за стаж в целия си жив градски пейзаж.

Балансът между нашата интимна общност и широтата на възможностите прави Детройт Мерси идеален за онези, които търсят оживен опит в колежа в институция с дълга репутация на академични постижения. Нашият факултет са експерти и ментори, движещи както академичното, така и практическото приложение на знанията и отделяйки време за работа с учениците един на един.

Малко университети предлагат набор от дисциплини и програми, предлагани в Детройт Мерси, като същевременно обхващат развитието на целия човек: ум, тяло и дух. Тук образованието е по-богато, защото се корени в идеалите на нашите основатели спонсори, Обществото на Исус и религиозните сестри на милосърдието, идеали, които подчертават използването на нашите умения и степени, за да направим света по-добро място за всички.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Detroit

    West McNichols Road,4001, 48221, Detroit

    Въпроси