University of Hartford

University of Hartford

University of Hartford

Представление

Защо UHART?

За да се отличите, трябва да сте смели.

В University of Hartford ние ви помагаме да направите своя отпечатък върху света. Уникална комбинация от предизвикателни академици, изключителен факултет, студентски живот и подкрепа ще ви преведе през кариерата ви в колежа. И така, защо UHart? Защото имаме всичко.

Предизвикателни академици

Ние ви помагаме да партнирате страстта си с вашата мечтана професия. Съставени сме от седем живи училища, всички процъфтяващи една до друга. С над 100 специалности има за всеки по нещо в области, вариращи от бизнес, сестрински грижи, образование и изкуства, до религиозни изследвания и химия. Учете какво обичате и обичате това, което научавате.

Изключителен факултет

Очаквайте много от вашите професори. Те ще очакват много от вас.

Нашият факултет са практикуващи художници, новаторски изследователи, публикувани автори, глобални визионери и направо блестящи учени. Със съотношение 9: 1 студент-преподавател ще взаимодействате с колеги, професионалисти и преподаватели в разнообразен диапазон от мисли и опит през вашето време тук, в UHart.

Студентски живот

UHart не всичко е забавление и игри, но честно казано, някои от тях са. Това, че образованието в UHart е строго, не означава, че не знаем как да се отпуснем. Всъщност някои от най-дълбоките приятелства, които създавате тук, вероятно ще започнат, когато играете интрамурални спортове, участвате в студентско правителство, се присъедините към капела група или някой от нашите повече от 100 клуба.

поддържа

Не сме същите и никога не сме били предназначени да бъдем. Част от красотата на UHart е, че насърчаваме нашите студенти да възприемат своя опит в колежа, и ние предоставяме подкрепата, за да им помогнем да го направят, на всяка стъпка от пътя. Студентите от UHart имат достъп до изключителен Център за студентски успех. Независимо дали имате нужда от помощ в или извън класната стая, ние сме тук за вас.

Атлетика

Независимо дали става въпрос за наемане на топ треньори или привличане на най-добри таланти, ние създаваме екипи с обща цел: да бъдем възможно най-динамичните, многостранни и най-силни спортисти. Отвъд нашите 17 спортове и печеливши отбори от Дивизия I, ние се ангажираме да бъдем най-добрите учени спортисти. Комбиниран GPA от 3.37 отразява нашата отдаденост на академичните приоритети, както и силното спортно майсторство.

местоположение

Заобиколен от зелени площи и гористи пътеки, нашият 350 акра кампус е разположен на кръстопътя на три града: Хартфорд, Западен Хартфорд и Блумфийлд. Освен близостта ни до столицата, University of Hartford е само на два часа от Бостън и Ню Йорк. Нашето място предлага множество възможности за опознаване на жизнената култура на Нова Англия, градове, плажове и планини. Това също означава, че сме изградили връзки с много различни компании и организации, като правим стажове и други професионални възможности лесно достъпни.

За разлика от всеки друг.

Добрите университети ви дават необходимите умения, за да започнете работа в избраната от вас област. Страхотните университети ви дават това и още: способността през целия живот да разпитвате, откривате, променяте и разраствате.

Добре дошли в University of Hartford .

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • West Hartford

    200 Bloomfield Avenue, West Hartford, CT, USA., 06117, West Hartford

    Въпроси