Keystone logo
University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

University of Illinois at Urbana-Champaign

Представление

Ние образоваме, правим иновации, трансформираме и защитаваме. Всичко за укрепване на уязвимите семейства.

Култивираме разнообразен и награждаван факултет. Ние предлагаме уникална стажантска програма, която подготвя нашите студенти за професионален успех. И можете да намерите нашите възпитаници, които внасят социална промяна по целия свят.

Училището за социална работа обхваща мисията на University of Illinois at Urbana-Champaign да подобри живота на гражданите в Илинойс,

в цялата страна и по света чрез нашето лидерство в обучението, откриването, ангажирането и икономическото развитие. Нашата мисия е да подготвим утрешните лидери да бъдат защитници и агенти на социалните промени. Училището се ангажира и с разработването и разпространението на знания, които допринасят за отзивчивите политики, програми и практики за социално подпомагане. Училището популяризира ценностите на професията за социална работа чрез ангажимента си към многообразието и социалната справедливост, съсредоточаването си върху взаимните взаимодействия между хората и техните екологични системи и акцента върху използването на изследователска практика с уязвими и маргинализирани популации.

Местоположения

  • Urbana

    West Nevada Street,1010, 61801, Urbana

    Въпроси