University of Mauritius

University of Mauritius

University of Mauritius

Представление

За нас

University of Mauritius (UoM) се намира в Редуит, малък град в сърцето на Мавриций. UoM е основана през 1965 г. с основно национална гледна точка. Първоначално университетът имаше три училища, а именно селско стопанство, администрация и индустриални технологии. С течение на времето той се разшири до пет факултета, а именно селско стопанство, инженерство, право и мениджмънт, природни науки и социални и хуманитарни науки. За да подобри традиционния си начин на преподаване лице в лице, университетът използва иновативни технологии за обучение като дистанционно обучение и онлайн обучение. През годините UoM се превърна в университет номер едно в страната, като се фокусира върху научни изследвания и консултации и разработване на бакалавърска и следдипломна програма за обучение, за да отговори на изискванията на икономиката на Мавриций.

Визия и мисия на университета

зрение

Да позиционира UoM като изследователски и предприемачески университет.

Тази нова визия дава възможност на МС да играе активна роля в изграждането на човешкия, интелектуалния, бизнес и социалния капитал, необходим на нашата страна да развие иновационна икономика.

За да постигне тази визия, UoM не само е развила тристранната връзка (UoM-Government-Industry), но също така тясно се ангажира с общността в това, което е измислено като четворна спирала на иновациите, както е показано по-долу:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Мисия

Да се развие екосистемата за учене от световна класа, въздействащи и иновативни изследвания, които да процъфтяват, както и да се насърчава предприемаческа култура в полза на Мавриций и обществото като цяло.

Местоположения

Местоположения
 • Réduit

  80837, , Réduit

  • facebook
  • twitter
  • youtube
  • linkedin

Въпроси