University Of Missouri

University Of Missouri

University Of Missouri

Представление

Създаден през 1839 г., University Of Missouri знае какво означава да си първи. Бяхме първият държавен университет на запад от река Мисисипи. Ние сме дом на първата в света журналистическа школа.

Започнахме традицията да се връщаме у дома. Като водеща институция за предоставяне на земи и един от само 65 университета в САЩ и Канада, които са членове на престижната Асоциация на американските университети, ние сме кампус, където съпричастността, иновациите и упоритата работа се комбинират за решаване на големите предизвикателства в света.

Нашата общност от студенти, преподаватели и персонал подобрява възпроизводството на говедата, съставя всепризната музика и генерира животоспасяващи радиоизотопи в най-мощния университетски изследователски реактор в страната. Ние се справяме с различни проблеми, защото Мисури е разнообразна държава - от южните Озарки до северните равнини. Ние сме Mizzou, където Black and Gold прониква дълбоко, а Тигърът Труман олицетворява нашия смел дух.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Columbia

    Columbia, Съединени Американски Щати

    Въпроси