University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

University Of Missouri St Louis

Представление

Колежът по бизнес администрация към University Of Missouri St Louis предлага програми, основани на изследвания и практики, които подготвят студентите да влязат и да успеят на местно и глобално ниво в широк кръг от бизнес професии. Ние предлагаме качество, стойност и достъп.

Ние сме единственият държавен университет в Сейнт Луис, основан на изследвания. Ние предлагаме бизнес знания и качество на обучение. Набираме силни преподаватели от цял свят и ги придържаме към строги стандарти за продуктивност на научните изследвания и ефективност на преподаването. Ние увеличаваме този основен факултет с инструктори с практически бизнес опит и силни преподавателски умения. Актуализираме нашата учебна програма, за да отговорим на притесненията на работодателите, нуждите на пазара, напредъка в знанията и промените в учебните технологии. Консултативните съвети и възпитаниците гарантират, че поддържаме реалност в реалния свят.

Ние предлагаме най-добрата стойност в бизнес образованието в Сейнт Луис. Ние правим качествени преподаватели, програми и инструкции достъпни за всеки Сейнт Луизан. Ние сме лидерът с добавена стойност и лидер в Сейнт Луис. Тази ценностна ориентация е от решаващо значение за нашата първоначална мисия. Съвсем наскоро това ни направи привлекателни за студенти извън района на Сейнт Луис, включително чуждестранни студенти, които добавят към културното разнообразие на нашите класове и стойността на нашите програми.

Местоположения

Местоположения
  • St. Louis

    University Boulevard,1, 63121, St. Louis

    Въпроси