Keystone logo
University of Perugia

University of Perugia

University of Perugia

Представление

The Университета на Перуджа е основана през 1308. През тази година, папа Климент V, издаден бик озаглавен Super спекулативен, който е издал Studium на града власт да се ангажират с висше образование. Днес, научни изследвания, образование и консултантски дейности в различните дисциплини са организирани в 16 катедри, с около 23 500 студенти, 1100 преподаватели и изследователи, и 1000 членове на персонала. През последните години в университета е предприета широка подновяване на своите специалности и учебни програми, които подготвят учениците да отговорят на нуждите на пазара на труда и да се задоволят нуждите от иновации, изразени от страна на работодателите в частния и публичния сектор.

Университетът предлага две програми напълно провеждат на английски език:

Магистърски курс по Petroleum Геология (2 години)

ГЛАВНА ИНФОРМАЦИЯ

Университетът разполага с езиков център, който предлага курсове по италиански за чуждестранни студенти, както и по английски, френски, немски курсове и е надарен с най-много до-съвременните съоръжения на езиковото обучение и персонал от висококвалифицирани учители по майчин език. Освен това, академично и научно обучение на студентите се обогатява и допълва от кариерни услуги, предоставени от Службата за ориентация и службата за намиране на работа, както и от неизпълнените спортове и спортни съоръжения.

РАЗХОДИ

Степента програма Съвместна магистърска има фиксирана цена от 6000 € + университетските такси (променлива сума; този данък варира в зависимост от дохода на семейството на студента, които варират от 503 € до 1,763.52 € годишно). Обучения са дължими когато ученикът приет във вуз в програмата в Италия (без такси за кандидатстване се прилагат).

ПРИЛОЖЕНИЕ

За подробна информация относно процеса на кандидатстване (изисквания и срокове), стипендии или ако се интересувате от взимала уроци по италиански език, моля пишете на [email protected]

Местоположения

  • Perugia

    Università degli Studi di Perugia piazza Università, 1 , 06123 , Perugia

    Въпроси