University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

University of Pittsburgh Pitt

Представление

В Pitt Business ние безпроблемно интегрираме академичния, кариерния и международния опит, които са от съществено значение за подготовката на студентите за роли в глобалния бизнес. Ние сме класирани сред най-добрите бизнес училища в страната и предлагаме на учениците множество възможности за обучение, основани на опит.

Като студент от Пит бизнес вашето пътуване започва в класната стая. Тук ще се учите от два вида велики учители: световноизвестните преподаватели на Пит и реалния опит. Нашата програма за бакалавър по бизнес администрация предлага седем специалности и пет програми за сертифициране, всяка допълнена от набор от казуси, консултантски проекти, състезания по случаи, стажове и глобален опит.

Мисията на Висшето училище по бизнес на Joseph M. Katz и Колеж по бизнес администрация е да произвежда знания чрез изследвания по въпроси, свързани с бизнеса и обществото; подгответе учениците за създаване на бизнес стойност чрез мисловно лидерство и практика; и насърчаване на глобалния диалог за икономически и предприемачески дейности, които подобряват обществото.

Местоположения

Местоположения
  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Въпроси