Keystone logo
University of Public Service Б.И.н. в строителството
University of Public Service

Б.И.н. в строителството

Baja, Унгария

8 Semesters

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

30 Apr 2024

Request earliest startdate

EUR 2100 / per semester *

На територията на колежа

* Такса за студенти от ЕС/ЕИП/семестър. Студенти извън ЕС/ЕИП, моля, попитайте за допълнителна информация

Представление

Целта на програмата е да обучи инженери с подходящи знания и умения, които ще им позволят да изпълняват задачи, свързани със строителство, поддръжка, експлоатация, управление и професионална администрация. Завършилите ще бъдат квалифицирани да управляват самостоятелно прости задачи по планиране и изследване и да си сътрудничат при изпълнението на по-сложни проекти.

Студентски живот

Основната студентска организация на Ludovika - University of Public Service непрекъснато предлага разнообразни и жизнени програми, за да обедини студентите от своите факултети и институции. Лагерът на първокурсниците и Балът на първокурсниците са символични събития на встъпването в длъжност на студентите. Други балове и събития също са много популярни сред студентите, особено тържественото сбогуване на абсолвентите, наградени с Университетския пръстен. Студентската асоциация участва и в организирането на множество културни и развлекателни събития.

Нашият университет предоставя възможност на студентите да участват в широк спектър от научни конференции, семинари и други професионални програми, организирани през цялата година от факултети, научни студентски асоциации и специални колежи. Основната цел на Студентския съюз към Факултета по водите е да представлява интересите на студентите, да решава възникналите проблеми и да осигури правилна комуникация между преподавателя и студентите. Съюзът също така си сътрудничи при разпределението на стипендии и участва в организирането на културни събития и насърчава студентския живот в университета.

Учебен план

Такса за обучение по програмата

съоръжения

За училището

Въпроси