University of Rochester

University of Rochester

University of Rochester

Представление

Първият декан на медицинското училище, нобеловият лауреат Джордж Хойт Уипъл, д-р, дойде в Рочестър през 1921 г., за да приложи революционна концепция на практика. Уипъл контролира проектирането, изграждането и персонала на Медицинския и стоматологичен факултет и Силната мемориална болница според тогавашната нова рамка, усъвършенствана от пионера в медицинското училище Абрахам Флекснър. Визията на Уипъл, изградена върху благотворителността на Джордж Ийстман, е училище и болница под един покрив, които обединяват основни науки и клинична практика.

Днес тази концепция за физическо интегриране на грижите за пациентите и академичните среди под един покрив все още е силна. Основният кампус на Медицинския център на University of Rochester обхваща над 4,4 милиона квадратни метра пространство. Силната мемориална болница обхваща 1,6 милиона квадратни метра, Медицинското училище - 2,1 милиона квадратни метра, а Училището за медицински сестри и Стоматологичния център Eastman - около 100 000 квадратни метра.

Също толкова важно е, че интеграцията на грижите за пациентите и учените остава в основата на философията и структурата на нашето училище. Под ръководството на старши вицепрезидент по здравните въпроси деканът на медицинското училище и председателят на нашата болнична система работят в партньорство ежедневно с председатели на отдели, директори на центрове, декан на училището за медицински сестри, директор на дентален център Eastman и финансовото и административно ръководство на Медицинския център. Толкова тясна съвместна работа е начинът, по който успешно изпълняваме взаимосвързаните мисии на грижи за пациентите, образование, изследвания и здравеопазване в общността.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Rochester

    Elmwood Avenue,601, 14642, Rochester

    Въпроси