University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

University of Sioux Falls

Представление

Основана през 1883 г., Университета на Сиукс Фолс, разположен в Сиукс Фолс, Южна Дакота, е Християнин, Либерални университет изкуства свързани с Американските баптистки църкви, USA. USF е независима, не за печалба институция.

Собствен факултет умишлено интегрират вяра и живот, за да помогнете на учениците да открият своята кариера призвание и ги подготвя да служи на Бога и човечеството. Със скорост на 98% разположение, нашите възпитаници живеят извън USF на културата за услуга мото в своите професии, семейства и общности.

Нашите талантливи преподаватели учат, съветват и наставник студенти. С 14: 1 съотношение ученик-да-преподаватели, интимни настройки класната стая се улесни въвеждането на понятия, обмен на идеи и насърчаване, за да ги прилага чрез учене чрез опит.

За възрастните учащи се задвижват да осъществят мечтите си, USF предлага онлайн и по-корпус програми за възрастни и специализанти, за да помогне на хората да завършат своите градуса или печелят напреднали градуса.

USfwch

ОТ цифрите:

Поставянето Оценка: 98% от USF завършва намерят работа в избраните от тях области в рамките на шест месеца от завършването.

Student / Факултет Ratio: 14: 1

записване: 1,530 Общо учениците от 34 щата и 11 страни

Мъж към женското Бакалавърски Ratio: 59% жени, 41% мъже

Брой на клубове, дейности и организации: 100+

Вероизповеданията Представени: Лютерански, 18%; Баптист, 12%; Католик, 10%; Методист, 5%; Неденоминационна, 4%; Christian реформирана, 4%; Презвитериански, 2%; Wesleyan, 3%; Изпълнения на Бога, 1%; Евангелска, 2%; и други / Unknown, 37%

Отлично местоположение: Sioux Falls, 232 879 166 700 жители и MSA население, е в "сърцето на Америка", и USF е в "сърцето на Sioux Falls."

sfschool2

МИСИЯ

В университета в Сиукс Фолс, християнски университет в традиция либерални изкуства, обучава студенти в областта на хуманитарните, науки и професии. Традиционният Мотото на университета е културата на обслужване, което представлява, ние се стремим да се насърчи академични постижения и развитието на зрели християнски лица за служба на Бога и човечеството в света.

Чрез програми в областта на хуманитарните, науки и професии, Университета помага лица растат интелектуално, да различават истината и развиват християнски мироглед. Като християнин институция, USF насърчава във всички членове на общността за развитието на емоционална зрялост, физическото благосъстояние, междуличностни умения и ценности, които отразяват характера и учението на Христос.

USF се ангажира да Господството на Исус Христос и за интегрирането на библейската вяра и живот; Тя подчертава, че християните са призвани да споделят вярата си с други хора през живота на обслужване. Университетът е свързано с американски баптистки църкви, САЩ, и приветства учениците от всяка вяра или вероизповедание.

Въпроси