University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Представление

Добре дошли в University of the Incarnate Word

Защо UIW?

Прост. Срещаме се там, където сте. Ние ви помагаме да спечелите свят на доверие. Ние вярваме в това къде отивате.

Това помага да започнете в Сан Антонио, третата най -бързо развиваща се икономика в САЩ. Тук ще намерите много добри възможности за работа - в здравеопазването, образованието, аерокосмоса, биологичните изследвания, възобновяемата енергия, 3D анимацията и дизайна на игри и други програми във водещи кариерни области.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

С над 135 -годишна традиция University of the Incarnate Word в Сан Антонио, Тексас се ангажира с образователните постижения в контекста на вярата в Исус Христос, Въплътеното Слово Божие. UIW е най -големият католически университет в Тексас и четвъртият по големина частен университет в Тексас. С красив главен кампус в Сан Антонио, UIW има места в целия град, както и в Южен и Централен Тексас, както и два кампуса в Мексико и Европейски учебен център в Страсбург, Франция. UIW е основан и е спонсорирано министерство на Сестрите Милосърдие на Въплътеното Слово .

UIW се ангажира да формира добри умове със силен характер, които ще разширят нашия свят. В основата на мисията на UIW е ангажиментът за социална справедливост и обществено полезен труд. С учебна програма, предназначена да разшири разбирането на учениците за нуждите на света, мъжете и жените се научават да станат загрижени и просветени граждани, използвайки уменията си за значително въздействие в местната и световната общност. Чрез програми, предлагани на ниво бакалаври, аспиранти и докторанти през 11 училища и колежи, студентите могат да повлияят положително на безброй индустрии и области на обучение.

Като институция, обслужваща латиноамериканци, и училище с жълта лента , UIW гордо приветства ученици от всички среди и ги подкрепя по време на техните академични пътувания.

UIW е единствената католическа програма за лека атлетика на NCAA дивизия 1 на юг и наброява 14 спортни и 23 мъжки и женски отбора. Като горд член на конференцията в Southland, екипите на UIW моделират етичното спортно майсторство и образцовия атлетизъм.

Нашето богатство от традиции, силни връзки и историческа история са създали горда база възпитаници от повече от 40 000 мъже и жени по целия свят. Завършилите продължават да живеят Мисията на UIW в своята област, показвайки примерна работа в областта на изкуството, гражданската служба и професионалните постижения.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Местоположения

  • San Antonio

    4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

    Въпроси